Ο Φορέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), επιδεικνύοντας περίσσιο αλτρουισμό και με μοναδικό γνώμονα την έμπρακτη συμπαράσταση στους πυρόπληκτους αδελφούς μας από την Αττική, ολοκλήρωσε σε παγκύπρια βάση την συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων και ρουχισμού, που τοποθετήθηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο με προορισμό την Αττική, στηρίζοντας με πράξεις και όχι λόγια τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο Ελληνισμός, οι Έλληνες της Κύπρου έχουμε καθήκον και χρέος να σταθούμε έμπρακτα αλληλέγγυοι. Ο Κυπριακός Ελληνισμός, για ακόμα μια φορά, δήλωσε βροντερά παρόν, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν θα αφήσει ουδέποτε την Ελλάδα μόνη και θα της συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο.

Όσα και αν πράξουμε, σίγουρα είναι λίγα μπροστά στον ανθρώπινο πόνο που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές, όμως όλες οι ενέργειες μας ελπίζουμε να απαλύνουν λίγο το δράμα των κατοίκων.

Είναι σημαντικό ότι ο κυπριακός ελληνισμός, παρά τις όποιες προσπάθειες να ξεχαστούν οι καταβολές του, από την πρώτη στιγμή έτρεξε να συνεισφέρει στο κάλεσμα, στέλνοντας το μήνυμα ότι τίποτα δεν είναι ικανό να αποκόψει τον ομφάλιο λώρο από την μητέρα πατρίδα.

Κράτα γερά μάνα Ελλάς, το ΕΛΑΜ στο Πλευρό σου