Σήμερα το πρωί παρευρέθηκε στο πλευρό των υπαλλήλων του Δήμου Στροβόλου ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, κ. Χρίστου, συνεδευόμενος από αντιπροσωπεία του Κινήματός μας και τον Δημοτικό Σύμβουλο Στροβόλου, Γιώργο Χατζηιωάννου.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, αφού άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργάτες στα συνεργεία σκυβάλων του Δήμου Στροβόλου, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του Κινήματος, ενώ ταυτόχρονα ξεκαθάρισε την αντίθεση μας στις ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών στους Δήμους.

Με την δύναμη που έχουμε ως κοινοβουλευτικό κόμμα, θα προστατέψουμε με κάθε τρόπο τις θέσεις εργασίες και δεν θα επιτρέψουμε να θυσιαστούν θέσεις εργασίας στο βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων. Δεν θα επιτρέψουμε αυτές οι θέσεις να καταληφθούν από ξένους εργάτες και να αφήσουμε με ανέργους δεκάδες σπίτια συμπατριωτών μας, ξεκαθάρισε ο κ. Χρίστου.

Επίσης, στηλίτευσε την στάση του Δημάρχου Στροβόλου, ο οποίος μετεκλογικά άλλαξε τις θέσεις που είχε προεκλογικά, όμως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), ξεκαθάρισε ο κ. Χρίστου, δεν θα αλλάξει τις θέσεις του, αλλά θα παραμείνει στο πλευρό των εργατών.