Το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) ευχαρίστησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) για το πυροσβεστικό σύστημα που δώρισε, για να συνεισφέρει με τον τρόπο του στην καταπολέμηση των πυρκαγιών.

Πιο συγκεκριμένα, το πυροσβεστικό σύστημα χρησιμοποιήθηκε στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Πάχνα, όπως και στην πρόσφατη πυρκαγιά της Γερμασόγειας, συνεισφέροντας τα μέγιστα στο να κατασβεσθεί η πύρινη λαίλαπα.

Μάλιστα, ο κ. Τάσος Κυριακίδης, Επικεφαλής του ΕΤΕΑ, ευχαρίστησε δημόσια το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), καλώντας τα υπόλοιπα κόμματα να παραδειγματιστούν από το Κίνημά μας.

Εμείς, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) οφείλουμε να συγχαρούμε τα μέλη του ΕΤΕΑ, αλλά και όλους όσους συνείσφεραν στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημά, θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες με κάθε τρόπο σε όσους χρειάζονται την βοήθεια μας, πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση, ότι χρήματα της κομματικής χορηγίας θα διατίθενται προς όφελος του Λαού.

Εκεί όπου η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, εμείς, θα βρισκόμαστε στο πλευρό του λαού και της κοινωνίας, με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτουμε.

Να θυμίσουμε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει ήδη δωρίσει πυροσβεστικά συστήματα στον Ύψωνα, στον Άγιο Θεόδωρο και στην Κακοπετριά, ενώ προγραμματίζει παράδοση τέτοιων συστημάτων και σε άλλες ευάλωτες περιοχές.