Οι ομάδες πυρασφάλειας της Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής δίνουν εδώ και ώρες μάχη με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα της Ραφήνας, του Νέου Βουτζά και της Νέας Μάκρης.

 

Με οχήματα 4Χ4, σκαπτικά και πυροσβεστικά μέσα οι Συναγωνιστές παρέχουν συνδρομή στις πυροσβεστικές δυνάμεις και έχουν κατασβέσει μεγάλο αριθμό εστιών φωτιάς.

Την ώρα που οι συστημικοί πολιτικάντηδες κάνουν φτηνό σόου στα τηλεπαράθυρα, τα μέλη και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δίνουν μάχη με τις φλόγες σε όλη την Αττική.

Περισσότερες φωτογραφίες

Η Χρυσή Αυγή στην Κινέτα

Η κυβέρνηση μπορεί να μην υπάρχει, η Χρυσή Αυγή όμως είναι εκεί! Στο πλευρό των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκεται κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου στις εστίες φωτιάς στην Κινέτα.

Συναγωνιστές από την Δυτική Αττική και τα Μέγαρα παρουσία του βουλευτή Β΄ Πειραιώς Γιάννη Λαγού διένειμαν φιάλες νερού στους άνδρες που δίνουν την μάχη με τις φλόγες και παράλληλα βοήθησαν στο σβήσιμο της πυρκαγιάς με όλες τους τις δυνάμεις.

Η Χρυσή Αυγή είναι για μία ακόμη φορά το μοναδικό κόμμα που βρίσκεται στο πύρινο μέτωπο δίπλα στο πλευρό όσων δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, την ώρα που σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και η κυβέρνηση είναι εξαφανισμένοι.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τις πυρκαγιές

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sthn-kineta-dinei-thn-machh-me-tis-floges-apousa-h-kubernhsh#ixzz5MA8JmyIC