Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε σε κοινότητες της Λεμεσού και της Πάφου, στα Εθνικά Μνημόσυνα των ηρώων που τον Ιούλη του 1974 πολέμησαν με αυτοθυσία απέναντι στον πάνοπλο Αττίλα, προασπιζόμενοι την Εθνική μας ακεραιότητα.

Στην κοινότητα Δρύμου της Επαρχίας Πάφου, κλιμάκιο του Εθνικιστικού Κινήματος τίμησε τους ήρωες Στέλιο Σαββίδη, Μενέλαο Μενελάου, Ιωάννη Σ. Αριστοδήμου και Αντρέα Κ. Αλκιβιαδη. Στεφάνι εκ μέρους του ΕΛΑΜ κατέθεσε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μάριος Βασιλείου.

Στην κοινότητα Συλίκου, στεφάνι στο μνημείο του ήρωα Δημήτρη Κλείτου κατέθεσε το στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού Στέλιος Στυλιανού. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη της οικογένειας του ήρωα με όλα αυτά που ακούγονται σχετικά με το γλωσσάρι, αναρωτήθηκαν πως άραγε θα «ονομάζονται» τα Εθνικά Μνημόσυνα, οι ήρωες που δολοφονήθηκαν από τον Αττίλα και πως θα τους τιμάμε.

Το ΕΛΑΜ έδωσε και φέτος το παρόν του στο μνημόσυνο των 7 ηρώων των μαχών της Επισκοπής Σωτήρη Παπαλαζάρου, Νίκου Γεωργίου, Θεοτόκη Σταύρου, Οδυσσέα Κλεάνθους, Σπύρου Πετούση, Πασχάλη Ιωάννη και Νεόφυτου Χατζηχριστοδούλου. Εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ στεφάνι κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεμεσού Φοίβος Αλκιβιάδης και εκ μέρους της Επαρχιακής Λεμεσού η συναγωνίστρια Μαρία Ευαγγέλου.

Στις Πάνω Κυβίδες, το ΕΛΑΜ τίμησε τον Έφεδρο Ανθυπολοχαγό Δημητρίου Οδυσσέα Κλεάνθους. Στην πλατεία του χωριού στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ κατέθεσε το στέλεχος της Επαρχιακής Λεμεσού Σοφοκλής Χρίστου.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο, αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) τίμησε τον καταδρομέα Ευάγγελο Μουλλωτό, όπου στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου κατέθεσε το στέλεχος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού Πέτρος Αυγουστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του Κινήματος στον Αγ. Κωνσταντίνο αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από τους Εθνοφύλακες και τους Εφέδρους Καταδρομείς.

Οι Ήρωες ΔΕΝ πέθαναν για την ομοσπονδία, αλλά για μια Κύπρο ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ.