Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει δημόσια την σύλληψη δώδεκα ατόμων, τριών οικογενειαρχών το βράδυ της Πέμπτης (19/07/18) και εννέα φοιτητών το πρωί της Παρασκευής (20/07/18), στην καρδιά της Λευκωσίας, μετά από εντολές του ιδίου του Πάνου Καμμένου, γιατί έκαναν το «μέγα» έγκλημα σε μια δημοκρατική χώρα να φωνάξουν ότι «Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

Οι τακτικές του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος, Πάνου Καμμένου, παραπέμπουν στο δικτατορικό καθεστώς της Τουρκίας και στις πρακτικές που εφαρμόζει ο Ταγίπ Ερντογάν για να εξοντώσει τους αντιφρονούντες.

Όμως, επειδή υπάρχουν περήφανοι Έλληνες που αντιστέκονται και δεν συμβιβάζονται, στέλνουμε με τον πιο έντονο και ξεκάθαρο τρόπο το μήνυμα στον Πάνο Καμμένο, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας με την προδοτική συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες, ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο.

Δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των συλληφθέντων, ενώ καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τις αντιδημοκρατικές πρακτικές και τις προσπάθειες φίμωσης που παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)