Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 μηνών σε 31χρονο Νιγηριανό, αφού τον έκρινε ένοχο για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης. Ο Νιγηριανός αποπειράθηκε να βιάσει 27χρονη από την Λευκωσία που περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Αγίας Νάπας. Πιο συγκεκριμένα ο Νιγηριανός οδήγησε την νεαρή γυναίκα βίαια σε γωνιακό σημείο, όπου της επιτέθηκε άσεμνα στα στήθη και στα γεννητικά της όργανα. Το θύμα ξεκίνησε να φωνάζει σε βοήθεια με αποτέλεσμα περαστικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή να προστρέξουν την σκηνή για να την σώσουν. Ο 31χρονος αφού αντιλήφθηκε τον επερχόμενο κίνδυνο εις βάρος του, τράπηκε αμέσως σε φυγή. Στην συνέχεια η 27χρονη προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον 31χρονο από την Νιγηρία.

Θα πρέπει επιτέλους να παρθούν άμεσα μέτρα καταπολέμησής αυτών των φαινομένων, αφού τα κρούσματα εγκληματικότητας, με δράστες αλλοδαπούς, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το περιστατικό με τους δύο Σύριους «πρόσφυγες» που μοίραζαν ναρκωτικά στην νεολαία μας, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός 17χρονου Ελληνοκύπριου από την Λεμεσό; Η μήπως το περιστατικό του περασμένου Απριλίου, όταν αλλοδαποί ισλαμιστές κρατώντας σκεπάρνια στα χέρια, κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον των πιστών που βρίσκονταν στο προαύλιο της εκκλησίας της Φανερωμένης στην Λευκωσία;

Αντί η κυβέρνηση να προβληματιστεί και να εφαρμόσει προληπτικά και σκληρά μέτρα για αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων, συνεχίζει να ακολουθεί εντατικά και συστηματικά την πολιτική του «μπάτε σκύλοι αλέστε» και των «ανοικτών συνόρων». Αυτά είναι τα αποτελέσματα του «πολυπολιτισμικού παραδείσου» που διατυμπανίζουν και προπαγανδίζουν εδώ και δεκαετίες σύσσωμοι οι πολιτικοί φορείς του τόπου, πλην βεβαίως των Ελλήνων Εθνικιστών.

Κρούουμε, εδώ και καιρό, τον κώδωνα του κινδύνου για τα σοβαρά προβλήματα που επιφέρουν στην κοινωνία μας, οι ανεξέλεγκτες αφίξεις αλλοδαπών προς στην πατρίδα μας, επισημαίνοντας την ανάγκη για χάραξη μιας ισχυρής μεταναστευτικής πολιτικής, αφού αποτελεί επιτακτική ανάγκη η άμεση αναβάθμιση της Αστυνομίας, ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά στο μέλλον τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες.

Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και σθεναρά ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα…