Δυναμική ήταν η παρουσία Μελών και Στελεχών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, χθες σε εκδήλωση διαμαρτυρίας των κάτοικων της κοινότητας Ορούντας, με σκοπό την μη τοποθέτηση κεραίας η όποια προτίθεται να εγκατασταθεί τις προσέχεις ήμερες στην κοινότητα τους.

Ο Επαρχιακός Επικεφαλής Λευκωσίας, Γιώργος Χατζηιωάννου, στον σύντομο χαιρετισμό του ενημέρωσε τους κατοίκους για τους κινδύνους που εγκυμονούν από την εγκατάσταση κεραίας στην κοινότητα τους. Επίσης τόνισε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς μισόλογα συνεχίζει ακατάπαυστα τον αγώνα του, στηρίζοντας έμπρακτα τον Λαό στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, τόσο έξω στους δρόμους, αλλά και θεσμικά εντός της βουλής, δεχόμενος το χειροκρότημα των κάτοικων της κοινότητας.

Στην συνεχεία υπήρξε επί τόπου συνάντηση για το άλλο μεγάλο θέμα της κοινότητας, που αφορά, τα τέσσερα χοιροστάσια που λειτουργούν σε απόσταση αναπνοής από την οικιστική περιοχή, και προκαλούν τεραστία δυσοσμία και φέρνουν στην κοινότητα μολυσματικές ασθένειες.