Το γεγονός πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καθιερωθεί ως η ανερχόμενη πολιτική δύναμη της πατρίδας μας είναι αδιαμφισβήτητο, μιας και καθημερινά όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας ταυτίζονται με τις αμετάβλητες θέσεις του Κινήματος, τόσο όσο αφορά τα Εθνικά ζητήματα, αλλά και για πάταξη της διαφθοράς, ανάπτυξη της οικονομίας και στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα της στήλης “Ο Μικροπολιτκός”, που αφορά την δημοσκοπική άνοδο του ΕΛΑΜ:

“Κλείνουμε με μια δημοσκόπηση της Cymar που δημοσίευσε η Stockwatch. Δείχνει το ΔΗΣΥ στο 34% (από 41% το Φεβρουάριο), το ΑΚΕΛ στο 21% (από 25%), το ΔΗΚΟ στο 13% (από 13%), την ΕΔΕΚ ΣΤΟ 4% (από 1%!), τους Οικολόγους στο 4% (από 3%), την Αλληλεγγύη στο 2% (από 1%) και τη Συμμαχία… αμέτρητη (κάτω από 1%). Το πιο ενδιαφέρον είναι το δημοσκόπικο ράλι του ΕΛΑΜ που φτάνει -για πρώτη φορά σε οποιαδήποτε δημοσκόπηση– στο 13%. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Η κομματοκρατία που υποτίθεται ανησυχεί για την άνοδο του ΕΛΑΜ είναι αυτή που την θρέφει καθημερινά. Όσο επικρατούν ο μικροκομματισμός, η αδιαφάνεια, ο νέο-ηγεμονισμός, ο παραγοντισμός και ο καιροσκοπισμός, αλλά και φαινόμενα που προσβάλλουν τη συλλογική μνήμη αυτού του λαού όπως η προσπάθεια επιβολής «κοινού γλωσσαρίου» για την κατοχή, τόσο θα υπάρχει ριζοσπαστικοποίηση των άκρων.”

Όπως καταδεικνύει και η εν λόγω δημοσκόπηση της Cymar, είναι αδιαμφισβήτητη η δημοκοπική άνοδος του ΕΛΑΜ. Όμως, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν βασίζεται στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, αλλά αντιθέτως, εντείνει καθημερινά τον αγώνα του για τον ΛΑΟ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Εξάλλου, μπροστά από τον αγώνα μας για την σωτηρία της πατρίδας μας, κανένα ποσοστό δεν είναι ικανοποιητικό.