Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο, τον τελευταίο μήνα πήρε έκτακτα σε 40 οικογένειες τρόφιμα, πλήρωσε τα έξοδα τριών συμπατριωτών μας για ιατρική επέμβαση, ενώ παράλληλα κάλυψε τα έξοδα για την κηδεία του μικρού Ιωάννη Ασσίκη.

Επιπρόσθετα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κάλυψε τα έξοδα μονογονεϊκής οικογένειας για το νηπιαγωγείο και την σχολική εφορία, ενώ πλήρωσε τα δικαστικά έξοδα σε οικογένεια που τους εγκατέλειψε ο πατέρας τους. Επίσης, τακτοποιήθηκαν με έξοδα του κινήματος οι λογαριασμοί ρεύματος 11 οικογενειών και αγοράστηκαν 4 αναπηρικά καροτσάκια σε συμπατριώτες μας.

Σε μια νεκρή περίοδο για τα κόμματα, όπου δεν υπάρχουν εκλογές για να παριστάνουν τους δήθεν ανθρωπιστές, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δείχνει την κοινωνική του προσφορά, χωρίς προεκλογικές σκοπιμότητες, κάνοντας πράξη την προεκλογική μας δέσμευση «ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΛΑΟ».

Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι η αυτοπροβολή, αλλά οφείλουμε να δώσουμε μια απάντηση στις Κασσάνδρες που από την άνεση του καναπέ τους μας ασκούν κριτική…

Στάθης Κωνσταντίνου
Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)