Πριν λίγες εβδομάδες γράφαμε: «Μετά την διαγραφή μέρους της ιστορίας μας από τα σχολεία, το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων ζευγαριών, το δικαίωμα στις εκτρώσεις, το νέο θέμα που συζητείται στην Βουλή των Αντιπροσώπων, είναι διαγραφή της αναγραφής των ονομάτων των γονέων στην ταυτότητα.  Ακολουθεί το δικαίωμα προσδιορισμού του φύλου και υιοθεσία στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.»

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά επιβεβαιωνόμαστε, καθώς στην σημερινή συνεδρία της επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων συζητήθηκε και το δικαίωμα προσδιορισμού φύλου. Από την μια κάποιους τους ενοχλεί η αναγραφή του ονόματος των γονέων στις ταυτότητες, την ίδια στιγμή που δεν έχουν πρόβλημα με την αλλαγή φύλου σε αυτές. Τι άλλο θα ακολουθήσει;

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) πραγματικά διερωτόμαστε που μας οδηγούν και τι κοινωνία οραματίζονται; Εμείς, ως Κίνημα, στέλνουμε ξεκάθαρα το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι θα σταθούμε εμπροσθοφύλακες της οικογένειας, της πίστης, της θρησκείας, της πατρίδας και κατ’ επέκταση του Έθνους μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)