Την περασμένη Δευτέρα(11/6) 17χρονος από την Λεμεσό μετέβη από την Μουτταγιάκα σε καφετέρια στο Τραχώνι, την οποία διατηρούσε 39χρονος σεσημασμένος Σύριος πολιτικός «πρόσφυγας» για να παραλάβει ναρκωτικές ουσίες. Να τονιστεί πως ο συγκεκριμένος Σύριος ήταν καταζητούμενος από την Αστυνομία. Η πρώτη έφοδος της αστυνομίας στο εν λόγω υποστατικό πραγματοποιήθηκε στις 31/5 όταν ο ιδιοκτήτης διέφυγε της σύλληψης και καταζητείτο έκτοτε. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κωματώδη κατάσταση στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας. Πρόσωπα που ανήκουν στο οικείο περιβάλλον του 17χρονού παρέθεσαν κάποιες εξηγήσεις προς τους Αστυνομικούς αναφορικά με την χρήση και την προμήθεια των ναρκωτικών ουσιών.

Το βράδυ της Δευτέρας (11/6) πραγματοποιήθηκε και δεύτερη επιδρομή στην συγκεκριμένη καφετέρια στο Τραχώνι από μέλη της ΥΚΑΝ και του ΟΠΕ, όπου εντόπισαν τον 39χρονο Σύριο και ιδιοκτήτη της εν λόγω καφετέριας καθώς και έναν 28χρονο Σύριο. Να αναφέρουμε ότι η περιγραφή του 28χρονου ομοιάζει με αυτήν που δόθηκε στην Αστυνομία για το πρόσωπο που προμήθευσε τα ναρκωτικά στον 17χρονο Ελληνοκύπριο. Οι δύο Σύριοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για παράνομη κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Διεξήχθη έρευνα στην εν λόγω καφετέρια χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το ύποπτο. Στην κατοχή του 28χρονου εντοπίστηκαν 8,5 γραμμάρια κάνναβης, 9 γραμμάρια ναρκωτικού mdma (τύπου έκσταση), 19,5 γραμμάρια ρητίνη κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Αρχίζει να γίνεται πλέον σε όλους αντιληπτό πως η μαζική κάθοδος «προσφύγων» προς την πατρίδα μας έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας. Όπως διαπιστώνεται και από πρόσφατα περιστατικά, αδίστακτα κυκλώματα αποτελούμενα από πρόσωπα που εισήλθαν λαθραία στην πατρίδα μας, επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν με δόλιο τρόπο εις βάρος ορισμένων συμπατριωτών μας, οι οποίοι έχουν πέσει θύμα της μάστιγας των ναρκωτικών . Σε αυτό το σημείο αξίζει να υπενθυμιστεί και το πρόσφατο περιστατικό που εξελίχθηκε πριν λίγες μέρες στο χωρίο Πύλα, όταν η Αστυνομία συνέλαβε ένα Ιρακινό «πρόσφυγα» μετά από επεισοδιακή καταδίωξη που πραγματοποίησε εναντίον του, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν δέκα περίπου γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Τα τελευταία χρόνια ορισμένες ύποπτες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και σύσσωμα τα πολιτικά κόμματα του τόπου, πλην του ΕΛΑΜ, διατυμπανίζουν στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ και αλλού, για την επείγουσα περίθαλψη που πρέπει να παραχωρηθεί από το Κυπριακό κράτος στους « κατατρεγμένους πολιτικούς πρόσφυγες» που εισήλθαν παράνομα στα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους αποτελεί ηθικό μας χρέος να τους καλοδεχτούμε, να τους περιθάλψουμε και εν τέλει να τους εντάξουμε στον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας. Όλοι αυτοί που το παίζουν «υπέρμαχοι των ανθρώπινων δικαιωμάτων» τι έχουν να απαντήσουν για τα συνεχή εγκληματικά κρούσματα που κατά διαστήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπου εμπλεκόμενοι σε αυτά είναι πολιτικοί «πρόσφυγες» που διαμένουν παράνομα στην πατρίδα μας;

Εκτός από την αύξηση της εγκληματικότητας που προήλθε από την είσοδο χιλιάδων «προσφύγων» προς την πατρίδα μας, καραδοκεί και ο κίνδυνος της δημογραφικής αλλοίωσης του πληθυσμού μας. Στο σημείο αυτό να αναφερθούμε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του η Κύπρος κατέχει την πρωτεία στις αιτήσεις πολιτικού ασύλου προσφύγων.

Εξαιτίας της ανεξέλεγκτης και ραγδαίας αύξησης της εισροής των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στα εδάφη μας, που χρονικά συμπίπτει με το χρόνιο πρόβλημα της υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, με μαθηματική ακρίβεια σε βάθος χρόνου θα καταντήσουμε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την πατρίδα.

Πρέπει να αντιδράσουμε το συντομότερο πριν να είναι αργά…