Σκάνδαλα, διασπάθιση δημοσίου χρήματος, βόλεμα ημετέρων, ύποπτες εκταμιεύσεις συγκεκριμένων κεφαλαίων, διαγραφές δανείων, κούρεμα και άλλα πολλά, είναι μερικές από τις περιπτώσεις που ο λαός δεν είχε ευθύνη αλλά κλήθηκε να πληρώσει. Απ’ ότι φαίνεται θα ακολουθηθεί η πεπατημένη οδός και πάλι, αφού ο λαός θα κληθεί εκ νέου να βάλει το χέρι στην τσέπη για να κλείσει η πώληση των ενεργητικών στοιχείων της Συνεργατικής στην Ελληνική Τράπεζα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ζητά επιτακτικά να πραγματοποιηθούν έρευνες για να αποδοθούν  ευθύνες και όχι να φορτώσουν, για ακόμα μια φορά, την κακοδιαχείριση στους φορολογούμενους πολίτες.

Τέλος, αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε ξανά στο Κίνημα Οικολόγων, οι οποίοι δικαιωματικά έχουν κερδίσει τον τίτλο των ΨΕΥΔΟλόγων με τις αναληθείς αναφορές τους. Απορρίπτουμε τους ψευδείς ισχυρισμούς τους, ότι ΟΛΟΙ, πλην των ιδίων, έδωσαν λευκή επιταγή διαχείρισης του Συνεργατισμού. Τους προκαλούμε δημόσια να παρουσιάσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το /Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) συγκατάνευσε στο να μην πραγματοποιηθεί έλεγχος στον Συνεργατισμό.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)