Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη μίλησε τηλεφωνικά στην ενημερωτική εκπομπή του Capital, όπου σχολίασε την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (ΜΕΔ), αλλά και την εκδήλωση του ΕΛΑΜ για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ο κ. Γεάδη τόνισε ότι οι προτάσεις που παρουσίασε το Υπουργείο Οικονομικών στην συνεδρία έχουν ξεκάθαρο στόχο να δώσουν περισσότερα εργαλεία στις τράπεζες για να προχωρήσουν οι εκποιήσεις και οι πωλήσεις δανείων σε ξένα χέρια, χωρίς να προβάλουν κανένα μέτρο προστασίας των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Εν συνεχεία τόνισε ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε την δημιουργία νέων ροών προσφύγων στην πατρίδα μας, αυτή την φορά από τις τράπεζες.

Ακολούθως, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος εξέφρασε την πάγια θέση του ΕΛΑΜ, ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Παράλληλα, όσο αφορά την εκδήλωση της περασμένης Τετάρτης, οι ΕΛΑΜίτες ένωσαν τις φωνές τους με χιλιάδες εξεγερμένους Έλληνες σε 24 πόλεις της Ελληνικής επικράτειας, τονίζοντας ότι δεν θα ανεχτούμε τον σφετερισμό του ονόματος της Μακεδονίας από τα Σκόπια.