Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε χθες (7/6/2018) στην ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ, όπου σχολιάστηκε η συνεδρίαση στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια και τις Εκποιήσεις.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γεάδη, με την πολιτική της, η κυβέρνηση δίνει περισσότερα εργαλεία και διευκολύνσεις στις τράπεζες για να προχωρήσουν στις εκποιήσεις, την ίδια στιγμή που δεν κάνει απολύτως τίποτα για να προστατεύσει τις ευάλωτες ομάδες των πολιτών, που κινδυνεύουν από εκποιήσεις.

Όπως τόνισε επανειλημμένα ο κ. Γεάδη, το ΕΛΑΜ, σε αντίθεση με την πολιτική της κυβέρνησης, θα αγωνιστεί για να προστατεύσει την κοινωνία και τον λαό, όχι τις τράπεζες και τους τραπεζίτες.

Εν συνεχεία, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος αναφέρθηκε σε κάποιες πτυχές της πρότασης που κατατέθηκε από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) σε σύσκεψη στο Προεδρικό στις 15 Μαρτίου, για αντιμετώπιση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων, μέσω της διαγραφής των υπερχρεώσεων των δανείων.

Καταλήγοντας, ο κ. Γεάδη τόνισε ότι εάν οι τράπεζες προχωρήσουν σε μαζικές εκποιήσεις, θα δημιουργηθεί ένα νέο κύμα προσφύγων στην πατρίδα μας, που θα επιφέρει σωρεία κοινωνικών προβλημάτων.