Με ραγδαίο ρυθμό και υπό άκρα µυστικότητα συνεχίζονται οι επαίσχυντες διαπραγματεύσεις µεταξύ της κυβέρνησης Τσίπρα-Καµµένου και της αντίστοιχης των Σκοπίων, με τον Ελληνικό Λαό να ενημερώνεται για την πορεία του μείζονος αυτού εθνικού ζητήματος από τις… διαρροές των σκοπιανών μέσων! Σύμφωνα μ’ αυτές λοιπόν, η ονομασία που μάλλον προκρίνεται είναι το «Βόρεια Μακεδονία», µε τα στελέχη της κοµμουνιστικής κυβέρνησης να µην το επιβεβαιώνουν αλλά παρά ταύτα να το παρουσιάζουν ως «εθνική επιτυχία» διότι καθώς υποστηρίζουν «όταν ένα κράτος είναι αναγνωρισµένο από πλήθος άλλων με το όνομα «Μακεδονία» τότε η προσθήκη του προσδιορισμού στην συνταγματική ονομασία συνιστά νίκη»!

Όσα δεν µπόρεσαν να πετύχουν δια των όπλων οι συµμορίτες κατά τα έτη 1946-49, το κατορθώνουν 70 χρόνια μετά ως κυβέρνηση διά των υπογραφών. Προχωρούν όµως µόνοι οι μπολσεβίκοι σε αυτή την εθνική προδοσία; Η απάντηση είναι ένα βροντερό όχι! Προχωρούν με τη συγκατάθεση του συνοδοιπόρου τους Καμμένου και τη σύµπραξη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. O πρώτος, προβάλλεται από τα µέσα εξαπάτησης ως αντίθετος τάχα στην επικείμενη συμφωνία-εθνική προδοσία. Ο ίδιος όμως έχει ξεκάθαρα δηλώσει κατά το πρόσφατο παρελθόν πως ο υπουργός των Εξωτερικών Κοτζιάς που χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του!

Επιπρόσθετα όμως -κι αυτό είναι το πλέον σημαντικό και ουσιώδες-αρνείται επιτακτικά να τορπιλίσλει την προδοσία που έρχεται, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να κάνει άμεσα και αποτελεσµατικά αποσύροντας το κόμμα του από την κυβερνητική συμμαχία. Μεταξύ Μακεδονίας και υπουργικής καρέκλας ο κύριος Καμμένος επέλεξε ασυζητητί το δεύτερο.

Η ΝΔ από την πλευρά της, παρουσιάζεται από τα μέσα ως αρνητική στη συμφωνία, ενώ στην πράξη η προτεινόμενη ονομασία είναι εκείνο το οποίο απαιτούσε επισήμως από το 2008: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση του όρου «Μακεδονία». Η κυρία Μπακογιάννη µάλιστα, τέως υπουργός Εξωτερικών, δήλωσε προ µηνών σε συνέντευξή της πως «είναι υπέρ της σύνθετης ονοµασίας διότι δεν γίνεται 140 κράτη να έχουν αναγνωρίσει ως «Δηµοκρατία της Μακεδονίας» και εµείς να τους αποκαλούµε… «φουφουτους»! Εντελώς «συμπτωματικά», το ίδιο επιχείρημα επικαλούνται όλοι οι εν Ελλάδι πρόθυμοι προς προδοσία της Μακεδονίας μας: «το κρατίδιο των Σκοπίων έχει αναγνωριστεί από 140 κράτη, δεν είναι δυνατόν εμείς να κλείνουµε τα μάτια σ’ αυτό».

Για να καταδείξουμε το αστείο του επιχειρήματος το οποίο οι πρόθυµοι διαρκώς προβάλλουν, θέτουµε το κάτωθι ερώτημα: εάν βρεθεί κάποιος ο οποίος απαιτεί δικαίωμα επί της προσωπικής περιουσίας των «πεφωτισμένων πατριωτών-δημοκρατών» µας και μάλιστα παρουσιάσει και 140 μάρτυρες έτοιμους να υποστηρίξουν την απαίτηση του, τότε θα προχωρήσουν σε διαπραγμάτευση της περιουσίας τους; Σαφώς όχι! Ε λοιπόν, όπως οι πολιτικάντηδες υπερασπίζονται μέχρι τελευταίου τετραγωνικού την προσωπική τους περιουσία, έτσι εμείς οι Χρυσαυγίτες υπερασπιζόμασταν, υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε την ελληνικότητα της Μακεδονίας, την οποία οι φαιδροί εθνομηδενιστές του «συνταγματικού» τόξου σπεύδουν να παραχωρήσουν στους σλάβους!

Ιδού όμως και ο λόγος για τον οποίο με θέρμη υποστηρίζουμε πως διαπράττουν ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: θα παραχωρούσατε κύριοι, τόσο απλά και εύκολα μέρος της προσωπικής σας περιουσίας όπως κάνετε στην περίπτωση της Μακεδονίας; Όχι! Ε γι’ αυτό είστε φανατικοί υπερασπιστές των περιουσιών σας μα ταυτόχρονα κατάπτυστοι προδότες της Πατρίδος!

Διάφορα παπαγαλάκια του εργολαβικού «πατριωτισμού» που σιτίζονται και επιχορηγούνται από τον συνοδοιπόρο των κομµουνιστών, διαρρέουν τελευταία διάφορα ευφάνταστα σενάρια τα οποία καλούν την αντιπολίτευση να παραιτηθεί ώστε να πέσει -λένε- η κυβέρνηση! Προς αυτή την κατεύθυνση προτρέπουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν «για να μην περάσει η προδοσία»! Κατά περίεργο τρόπο, αυτά τα πληρωμένα παπαγαλάκια ουδέποτε προέτρεψαν τον Καμμένο να αποσυρθεί από την κυβέρνηση για να ναυαγήσει η επικείμενη προδοσία και να πέσει ΑΜΕΣΑ η κυβέρνηση των κομμουνιστών με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Ποιος ωφελείται από τις προτάσεις παρωδία που δεν ισχύουν, καθώς παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (της μόνης πολιτικής δύναμης που τάσσεται απαρέγκλιτα κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία από το κρατίδιο των Σκοπίων) δεν οδηγεί σε εθνικές εκλογές παρά µόνο στις περιφέρειες όπου υπάρχει έδρα του κόμματος; Μα είναι προφανές. ο κύριος Καμµένος και το κόμμα του!

Καθότι εν κατακλείδι, εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν είμαστε ούτε όψιμοι «μακεδονομάχοι». ούτε σκαιοί πολιτικάντηδες που τρέφονται από την πατριδοκαπηλία, µήτε όμως και συνιστώσα της κομμουνιστικής κυβέρνησης, δίνουµε ραντεβού στους δρόμους και στις πλατείες όλης της Ελλάδος όπου η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα διατρανώσει την θέλησή της ενάντια στις προδοτικές µεθοδεύσεις των µπολσεβίκων και των συνοδοιπόρων τους: ΚΑΤΩ TA BPΩΜΟXEPA ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας
Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”