Μέγα πλήθος Εθνικιστών, μέγα πάθος Εθνικής Αντίστασης στο κέντρο της Αθήνας με τη Χρυσή Αυγή να είναι για μια ακόμη χρονιά η μοναδική πολιτική δύναμη που τιμά τον τελευταίο Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους γενναίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και αντιπροσωπεία του Μετώπου Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), τιμώντας τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης, διατρανώνοντας την πίστη για αγώνα ενάντια σε αυτούς που επιχειρούν εν έτη 2018 να ανοίξουν τις κερκόπορτες στον βάρβαρο εισβολέα.

Στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το οποίο οι αντεθνικές δυνάμεις της αριστεράς συχνά-πυκνά βεβηλώνουν, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής καταχειροκρότησαν την αλλαγή της φρουράς των Ευζώνων και στην συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος, κατέθεσε στεφάνι προς Τιμήν των Πεσόντων της 29ης Μαΐου 1453 υπό το θερμότατο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων συναγωνιστών.

Σε μια πύρινη ομιλία προς το πλήθος, που συγκεντρώθηκε στο κέντρο των Αθηνών ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για να τιμηθούν οι τελευταίοι υπερασπιστές της Βασιλεύουσας, προχώρησε ο Αρχηγός του Κινήματος, επισήμανε με στόμφο πως οι αριστεροί καίνε και βεβηλώνουν το Μνημείο, αλλά οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τον τελευταίο Αυτοκράτορα και τους υπερασπιστές της Πόλης την αποφράδα 29η Μαΐου του 1453 και μαζί μ’ αυτούς όλους τους Πεσόντες στα πεδία των μαχών, τα οποία αναγράφονται πάνω του.

Στηλίτευσε την δουλοπρεπή στάση του αντεθνικού Κράτους το οποίο επέτρεψε λίγους μήνες πριν στον Τούρκο Πρόεδρο να το βεβηλώσει, καταθέτοντας στεφάνι με την μισητή ημισέληνο σε ένα χώρο ιερό, ο οποίος αποτελεί τον τάφο όλων των Πεσόντων στους Εθνικούς Αγώνες κατά των βαρβάρων της Ασίας.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος τόνισε τέλος, πως εμείς οι Εθνικιστές διεκδικούμε την Ιστορία του Έθνους μας σε αντίθεση με τις πολιτικές δυνάμεις του ραγιαδισμού που ξεπουλούν τα πάντα, σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη εκδήλωση συνιστά μια Νίκη των Εθνικιστών απέναντι σε Κράτος και παρακράτος που επιδίωξαν την ματαίωσή της!

https://www.youtube.com/watch?v=k8nkIHj-KQU

Ακολούθησε μεγαλειώδης πορεία των Εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας με εθνικιστικά και αντιτουρκικά συνθήματα, από την πλατεία Συντάγματος και μέχρι το Μνημείο των Ιμίων στη πλατεία Ρηγίλλης, υπό τις επευφημίες διερχόμενων πεζών και οδηγών που αποδεικνύουν πως το Κίνημά μας γιγαντώνεται και αγκαλιάζεται από ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού που αρνείται να προσκυνήσει τον εθνομηδενισμό μαρξιστών και φιλελεύθερων!