Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από την πρώτη μέρα που συνέβησαν τα τραγικά περιστατικά των τελευταίων εβδομάδων κράτησε χαμηλούς τόνους, χωρίς να μπαίνει σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, αφού σεβάστηκε τον πόνο των συγγενών.

Είναι θετικό ότι σήμερα, όλοι προσπαθούν να χαμηλώσουν τους τόνους, αφού μέσα από τον διάλογο θα βρεθούν λύσεις στα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Δικαιοσύνης.

Ευθύνη για τις ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία, στα σχολεία, στην αστυνομία αλλά και τις γνωστές σε όλους ευνοιοκρατικές προσλήψεις και προαγωγές ακατάλληλων ατόμων, φέρει η κομματοκρατία, δηλαδή όλα τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν, είτε συγκυβέρνησαν, χρησιμοποιώντας αυτό το κράτος ως φέουδο τους, για να κερδίσουν μικροπολιτικά οφέλη εις βάρος του λαού και ευρύτερα της κοινωνίας.

Ως εκ τούτου καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να ζητήσουν ένα τεράστιο συγνώμη και να σταματήσουν την ακατάσχετη λεηλασία του ανθρώπινου πόνου και της ανασφάλειας, αφού ΟΛΟΙ τους, λίγο ή πολύ, φέρουν ευθύνη.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)