Στην παρουσία δεκάδων συναγωνιστών στα κατάμεστα Πολιτικά Γραφεία της Ε.Ο. Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου πραγματοποιήθηκε ομιλία για την ιστορία του Κινήματός μας.

Ξεκινώντας από την δυναμική, αλλά ολιγομελή παρουσία του ΕΛΑΜ το 2008 στους δρόμους και στα οδοφράγματα, φθάνοντας στο σήμερα, όπου το ΕΛΑΜ ως ένα κοινοβουλευτικό κόμμα πλέον, έχει καθιερωθεί στην συνείδηση της κοινωνίας, ως η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στην Πατρίδα μας. Από το μηδενικό ποσοστό που έλαβε στην πρώτη του εκλογική διαδικασία του ΕΛΑΜ, έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου για να φθάσει σήμερα στο 5.7%.

Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αντιθέτως ήταν ανηφορικός, γεμάτος εμπόδια, διώξεις και μια συνεχή λασπολογία, που όμως μέσα από θυσίες και σκληρό αγώνα ξεπεράστηκαν.

Η συνέχεια στον δύσκολο αγώνα που επιλέξαμε να δώσουμε προδιαγράφεται λαμπρή, ο πόλεμος που θα δεχτούμε από το παλαιοκομματικό κατεστημένο αναμένεται πιο έντονος και πιο συντεταγμένος από κάθε άλλη φορά. Οι ΕΛΑΜίτες όμως, ενωμένοι και υπερήφανοι για το παρελθόν μας, στεκόμαστε αγέρωχοι, κρατώντας ψηλά τα Εθνικά μας λάβαρα, έτοιμοι όσο ποτέ να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.