Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του Αγώνα για να πέσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση από το βήμα της Βουλής ενάντια στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση για το επαίσχυντο νομοσχέδιο που προβλέπει την αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην επιχείρηση τρομοκράτησης της Χρυσής Αυγής από την Βουλή με την τοποθέτηση δεκάδων αστυνομικών στην είσοδο από την οποία εισέρχονται στην Ολομέλεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Απευθυνόμενος στους κομμουνιστές της κυβέρνησης τόνισε πως «η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε ούτε όταν μας πέρασαν χειροπέδες, ούτε και τώρα θα σταματήσει τον Αγώνα«.

Σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την «τακτική του σαλαμιού» και περνάει κομμάτι – κομμάτι κάθε αντεθνικό νομοθέτημα στην Ελληνική κοινωνία. Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση πολεμά ενάντια στην φύση και την εθνική ταυτότητα και τώρα, παραβιάζοντας τα θεμελιώδη δικαιώματα των παιδιών, διαλύει τον θεσμό της οικογένειας.

Επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει ΟΧΙ κατηγορηματικά και κάλεσε την νεοφιλελεύθερη ΝΔ να το καταψηφίσει, αν διαθέτει συνείδηση. Κατέκρινε επίσης την στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, ενώ κατέδειξε την υποκρισία των ΑΝΕΛ που από την μια καταψηφίζουν, αλλά δεν αποσύρουν την εμπιστοσύνη από την κυβέρνηση και δεν την ρίχνουν.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο της Χρυσής Αυγής για την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας, καλώντας τους Έλληνες να υψώνουν περήφανα την Σημαία σε κάθε γωνιά της Πατρίδας.

Επισήμανε πως τα σύνορα είναι διάτρητα σε θάλασσα και στεριά από μια κυβέρνηση που επαινεί όσους την… κοπανάνε μπροστά στις τουρκικές προκλήσεις. Κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει τα σύνορα για να προστατέψει την Ελλάδα από τις ορδές των λαθρομεταναστών.

Για την κυβέρνηση Τσίπρα τόνισε πως είναι μια θλιβερή μειοψηφία και μόνο με τα ΜΑΤ μπορεί πια να κυκλοφορεί, όπως φάνηκε και στην Λέσβο όπου διαδήλωσαν 5000 Έλληνες ενάντια στον Τσίπρα.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε την τοποθέτησή του διακηρύσσοντας περήφανα πως: «Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία του Αγώνα για να πέσει η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ«.

Η. Κασιδιάρης: ΟΧΙ στην υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια:

Ο Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και συλλήβδην το «συνταγματικό τόξο» για τα εθνομηδενιστικά νομοθετήματα που ψηφίζει.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης στην συζήτηση για το σχέδιο νόμου για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια θύμισε όλα τα καταστροφικά νομοσχέδια για την Οικογένεια και την Κοινωνία που ψήφισε η κυβέρνηση, όπως το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, την αναγνώριση «ταυτότητας φύλου», την χρήση κάνναβης και τα ισλαμικά τζαμιά και τέλος τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό νόμο», ώστε να διώκεται όποιος αντιδρά σε όλα αυτά.

Το εν λόγω νομοθέτημα αποτελεί την ύστατη παρακμή, τον απόλυτο εκφυλισμό, καθώς πάει ενάντια στην φύση.

Επιπλέον, επισήμανε ότι η εθνομηδενιστική κυβέρνηση προάγει τον ρατσισμό ενάντια στους φυσιολογικούς, καθώς τα παιδιά που θα υιοθετηθούν από ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα πέσουν θύματα καταπίεσης και περιθωριοποίησης.

Τέλος, τόνισε πως ενάντια στα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και της νεοφιλελεύθερης ΝΔ για αφελληνισμό της Πατρίδας μας, η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για το τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια και για αυτόν τον λόγο είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη. 

Γιάννης Λαγός: Εθνομηδενιστικά νομοσχέδια ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στον Θεό και την Φύση:

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός επιτέθηκε στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τα καταστροφικά νομοσχέδια που φέρνει προς ψήφιση. Αφού σημείωσε την μάταιη επιχείρηση τρομοκράτησης από την Βουλή με την τοποθέτηση αστυνομικών στις εισόδους της Ολομέλειας, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει να λέει την Αλήθεια.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε επιστημονικές έρευνες στην Αμερική που αποδεικνύουν πως τα παιδιά που υιοθετούνται από οικογένειες ομοφυλοφίλων εμφανίζουν κατάθλιψη, ανάγκη από ψυχιατρική βοήθεια και τάσεις αυτοκτονίας. Σημείωσε μάλιστα πως τα παιδιά – θύματα έχουν καταθέσει μήνυση προκειμένου να σταματήσουν οι γάμοι και οι υιοθεσίες από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ενώ σε 4 πολιτείες τους έχουν ήδη απαγορέψει.

Τόνισε πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση σκοπεύει σε δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας μαζανθρώπων. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει καμία ταύτιση με την ελληνική κοινωνία, αλλά επιβάλλει τις ιδεοληψίες της.

Τέλος, αφού επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να πουλήσει τα Ιδανικά και τα Πιστεύω της, αναρωτήθηκε ποιος νόμος της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης μπορεί να υπερβεί τον Θεό και την Φύση.

Ι. Αϊβατίδης: Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν τις βλαβερές συνέπειες της αναδοχής από ομοφυλόφιλα ζευγάρια:

Με τον εμπεριστατωμένο λόγο του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Συναγωνιστής Ιωάννης Αϊβατίδης κατέρριψε όλα τα σαθρά επιχειρήματα της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έφερε το νομοσχέδιο για την αναδοχή από ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην Βουλή.

Ο Βουλευτής Κερκύρας τόνισε ότι σε αντίθεση με την υποκριτική στάση της Νέας Δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ξεκάθαρα αντιτάσσεται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο θέτει σε κίνδυνο τα θεμέλια της οικογένειας και της ελληνικής κοινωνίας.

Μάλιστα, ο Ιωάννης Αϊβατίδης παρουσίασε επιστημονική έρευνα κατά την οποία παιδία που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλα ζευγάρια παρουσίασαν χαμηλές γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητες, καθώς και αυξημένες συναισθηματικές διαταραχές.

Γ. Γερμενής: Υποκρισία των ΑΝΕΛ για το νομοσχέδιο – βόμβα στα θεμέλια της Οικογένεια:

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής κατέδειξε στην Ολομέλεια της Βουλής τηναπέραντη υποκρισία των κυβερνητικών εταίρων ΑΝΕΛ που όποτε τους συμφέρει στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και όποτε δεν τους συμφέρει, παριστάνουν την αντιπολίτευση.

Στην συζήτηση για το νομοσχέδιο – βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής οικογένειας περί αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια κάλεσε τους ΑΝΕΛ να παραιτηθούν και να ρίξουν την κυβέρνηση.

Ο Συναγωνιστής Γερμενής σημείωσε πως το παρόν νομοθέτημα περιγράφει την νέα προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελληνική κοινωνία, καθώς ανοίγει τον δρόμο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Επιπλέον, επισήμανε τον κοινωνικό ρατσισμό που βιώνουν παιδιά που μεγαλώνουν σε οικογένειες ομοφυλοφίλων, όπως αποδεικνύουν επιστημονικές έρευνες.

Τέλος, τόνισε πως στα χρόνια του μνημονίου εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα και κάλεσε την κυβέρνηση να ασχοληθεί με το μείζον δημογραφικό πρόβλημα, να επιδοτήσει την μητρότητα και να στηρίξει τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Ηλίας Παναγιώταρος: Τα παιδιά δεν είναι εμπορεύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια για το επαίσχυντο νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο προβλέπεται η αναδοχή παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση σπεύδει να εκπληρώσει τις επιταγές της νέας Τάξης Πραγμάτων, πατώντας πάνω στο υπαρκτό κοινωνικό πρόβλημα των αμέτρητων παιδιών που διαβιούν σε ιδρύματα.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σημείωσε πως τα παιδιά δεν είναι εμπορεύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, επισημαίνοντας τις α λα καρτ ευαισθησίες των Συριζαίων που κάνουν ότι δεν βλέπουν την σεξουαλική κακοποίηση που υφίστανται τα παιδιά των λαθρομεταναστών.

Τόνισε πως η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Έθνους δεν συμμερίζεται τις ιδεοληψίες της εθνομηδενιστικής κυβερνώσας αριστεράς και κατέληξε δηλώνοντας πως η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για Ελλάδα και Ορθοδοξία, ενώ λίαν συντόμως η κυβέρνηση θα είναι ένα θλιβερό παρελθόν.

ΠΗΓΗ