Σήμερα το πρωί, μετά από ένα πολύμηνο αγώνα που έδωσαν οι κάτοικοι της Γερμασόγειας, έχοντας την έμπρακτη στήριξη και αρωγή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), απομακρύνθηκε η κεραία που άνηκε σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας και αποδεδειγμένα έχει προκαλέσει σωρεία προβλημάτων υγείας στους κατοίκους της περιοχής.

Καταλυτικός ήταν ο ρόλος που διαδραμάτισε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ούτως ώστε να απομακρυνθεί οριστικά σήμερα η κεραία, τόσο με την δυναμική του παρουσία στους δρόμους, αλλά και ασκώντας κοινοβουλευτικά πίεση στους αρμόδιους φορείς. Παράλληλα, στελέχη του ΕΛΑΜ κινητοποιήθηκαν έντονα, ενημερώνοντας συνεχώς τους πολίτες για την υψηλή ακτινοβολία και την σωρεία προβλημάτων στην υγεία τους που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της περιοχής από την εγκατάσταση της συγκεκριμένης κεραίας.

Στελέχη της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού κινητοποιήθηκαν έντονα και στην Αγία Φύλα, όπου υπήρξε οργανωμένη συνάντηση των κατοίκων που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα με κεραία κινητής τηλεφωνίας που εκπέμπει υψηλή ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί τα προβλήματα υγείας των κατοίκων της περιοχής.

Το ΕΛΑΜ χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις θα συνεχίσει να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Λαού, καθώς όπως αποδείχτηκε, όταν ο Λαός ενωθεί, κανείς δεν μπορεί να σταθεί μπροστά του.

Στέλιος Νεάρχου
Επαρχιακός Λεμεσού
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Απομάκρυνση κεραίας από της Γερμασόγεια:

Παρουσία του ΕΛΑΜ στους δρόμους στο Πλευρό των κατοίκων της Γερμασόγειας:

Πλάνα από την συγκέντρωση των κατοίκων της Αγίας Φύλας στην παρουσία στελεχών του ΕΛΑΜ: