Οι τουρκικές προκλήσεις και οι σφαλιάρες που δέχονται οι εθνομηδενιστές ραγιάδες των Αθηνών διαδέχονται η μία την άλλη!

Σήμερα ο τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ προχώρησε σε μια ακόμη πρόκληση, αφού ανέφερε ότι η τουρκική ακτοφυλακή κατέβασε την Ελληνική Σημαία από “τουρκική” βραχονησίδα!

Σε ομιλία του σήμερα ο Γιλντιρίμ δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για κάποιες ενέργειες του γείτονά μας της Ελλάδας, η οποία προκαλεί την αύξηση της έντασης, από καιρού εις καιρόν στο Αιγαίο. Αυξήσεις σε αυτές τις εντάσεις πολλαπλασιάστηκαν το τελευταίο διάστημα ειδικά στα θέματα ιδιοκτησίας. Πάλι βλέπουμε ενέργειες που μοιάζουν με αυτές που γίνονται στα Ίμια και πάλι στο νησί “Ντιντίμ”, έγινε μία απόπειρα να μπει ελληνική σημαία σε ακατοίκητο έδαφος. Η ακτοφυλακή παρενέβη με τις κατάλληλες ενέργειες και κατέβασε τη σημαία από εκεί».

Ο τούρκος πρωθυπουργός προφανώς αναφέρεται στην κίνηση που έγινε στις 13 Απριλίου από νεαρούς Φουρνιώτες οι οποίοι με φουσκωτό έφτασαν στην βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάγος» και ύψωσαν την ελληνική σημαία. Το θέμα έκανε τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ, καθώς η συγκεκριμένη βραχονησίδα είναι μεταξύ των 25 νησιών και 127 βραχονησίδων που αμφισβητούν οι τούρκοι στο Αιγαίο.