Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 11/4 στον τηλεοπτικό σταθμό Κάπιταλ, σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα, κυρίως όμως στο Κυπριακό.

Σχετικά με το «κοινωνικό» δείπνο της 16ης Απριλίου, ο συναγωνιστής επανέλαβε για πολλοστή φορά την αντίθεση του ΕΛΑΜ με την διεξαγωγή του, καθώς για άλλη μια φορά θα εξισωθεί ο κατοχικός ηγέτης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ θα επιφέρει νέες υποχωρήσεις από την δική μας πλευρά.

Εν συνεχεία, με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν την αυξημένη αγορά αγαθών από τα κατεχόμενα, όπως το πετρέλαιο κίνησης, ο κ. Γεάδη επανέλαβε για πολλοστή φορά την πάγια θέση του ΕΛΑΜ για άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων, πρόταση η οποία έχει κατατεθεί στο Προεδρικό χωρίς να λάβουμε οποιαδήποτε απάντηση.

Ακολούθως, ο συναγωνιστής κατακεραύνωσε την ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική του κράτους, καθώς μετά από 44 χρόνια κατοχής δεν έχουν καταφέρει να ενημερώσουν τον διεθνή παράγοντα για την πραγματική πτυχή του Κυπριακού προβλήματος, που είναι η βάρβαρη τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή.