Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxidromos24.com μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγο, Παρασκευή 13/4/18, στην ακριτική περιοχή του Πύργου Τυλληρίας όταν ακούστηκαν απανωτοί πυροβολισμοί που προέρχονταν από τον θύλακα των Κοκκίνων.

Το τηλεφωνικό κέντρο του αστυνομικού σταθμού Πύργου πήρε στην κυριολεξία «φωτιά» όπου έντρομοι , κάτοικοι της περιοχής  ζητούσαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxidromos24.com, οι κατοχικές δυνάμεις επικαλέστηκαν προγραμματισμένη άσκηση στην περιοχή κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα ακόμα.

Ενώ οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται αμείωτες, κάποιοι θεωρούν σώφρων να πραγματοποιήσουν δείπνο με τον ηγέτη της κατοχής. Κάποιοι φαίνεται όχι μόνο δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα, αλλά ίσως ζουν σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν.

Διερωτόμαστε, τι προσδοκίες έχει αυτό το περίφημο δείπνο, όταν μέχρι πρόσφατα είχαμε τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, το Αιγαίο, στον Έβρο, αλλά και χωρίς ακόμα να διευκρινιστούν τα πραγματικά αίτια της πτώσης του ελληνικού αεροσκάφους, μετά την αναχαίτηση των τουρκικών.

Δυστυχώς είναι εμφανέστατο ότι οδηγούμαστε σε νέες θλιβερές υποχωρήσεις, την στιγμή που η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται αμείωτη και η επεκτατική τους πολιτική προχωρά ακάθεκτη …