Πολλά ερωτηματικά ή μάλλον καλύτερα πολλές απαντήσεις δίνονται για το σημερινό περιστατικό πτώσης Ελληνικού αεροσκάφους στην Σκύρο ύστερα από αναχαίτιση τουρκικών μέσα από το χθεσινό δημοσίευμα της «Yeni Safak», το οποίο δημοσίευσε η ιστοσελίδα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) λίγο πριν συμβεί το περιστατικό.

Η τουρκική εφημερίδα, η οποία είναι και αυτή μια φωνή του Ερντογάν, είχε προαναγγείλει την κατάρριψη του Ελληνικού Mirage 2000-5 και για να προλάβει να θολώσει τα νερά το είχε ήδη χρεώσει σε… σαμποτάζ Γκιουλενιστών!

Συγκεκριμένα, ο αρχισυντάκτης της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ, Ιμπραχίμ Καράγκιουλ σε πρωτοσέλιδο άρθρο γνώμης με τίτλο “Αν χτυπηθεί ένα ελληνικό σκάφος μετά το ρωσικό αεροσκάφος” υποστήριξε πως αυτοί που πραγματοποίησαν το σαμποτάζ εναντίον της Τουρκίας με την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους μπορεί να προσπαθήσουν για μία νέα ένταση μέσω της FETÖ (κίνημα Γκιουλέν) με την Ελλάδα στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τον ίδιο το πιθανό σενάριο είναι «όταν ανέβει η ένταση στο Αιγαίο, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να χτυπήσουν ένα ελληνικό σκάφος ή πλοίο και αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο μέτωπο εναντίον της Τουρκίας στη Δύση από την αιγίδα των ΗΠΑ και των χωρών της ΕΕ«.

Ο Ιμπραχίμ Καράγκιουλ αναφέρει ότι όπως έγινε στην πτώση του ρωσικού αεροσκάφους από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κανείς δεν θα καταλάβει ποιος πραγματοποίησε την εν λόγω επίθεση. «Μετά, το εν λόγω περιστατικό έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε από μέλη της FETÖ με εντολή των ΗΠΑ», ισχυρίστηκε.

Πρόκειται προφανώς για μια ύπουλη μορφή τουρκικής προπαγάνδας, καθώς προσπαθούν να καλύψουν τις προκλητικές και επιθετικές κινήσεις τους κατά της Πατρίδας μας.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε το «σενάριο» και προφανώς αυτό δεν ήταν σαμποτάζ Γκιουλενιστών, αλλά σχεδιασμένη επιθετική ενέργεια του Ερντογάν.