Σαρωτική νίκη πέτυχαν στις χθεσινές εκλογές της Ουγγαρίας οι πατριωτικές δυνάμεις. Η ουγγρική κυβέρνηση που υιοθέτησε σκληρή εθνική πολιτική στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης απέσπασε το 48.5% των ψήφων και αυτοδυναμία στη Βουλή με 133 από τις 199 έδρες.

Στη δεύτερη θέση μάλιστα εξελέγη ένα ακόμη εθνικιστικό κόμμα το οποίο απέσπασε περίπου 19,54% των ψήφων και εξέλεξε 26 βουλευτές, αναδεικνύοντας τις εκλογές στην Ουγγαρία ως μία ξεκάθαρη νίκη των Εθνικών Ιδεών και αντίστοιχα ξεκάθαρη ήττα για τους αντεθνιστές – σοσιαλιστές, οι οποίοι καταποντίστηκαν χάνοντας την μισή τους εκλογική δύναμη.

Οι Ούγγροι κατήλθαν μαζικά στις κάλπες και υπερψήφισαν τις πατριωτικές δυνάμεις της χώρας αναγνωρίζοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το έργο που έχουν επιτελέσει πετυχαίνοντας να κρατήσουν μακριά τους τη λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη.

Η συμμετοχή έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ (περίπου 70% – 7% πάνω από τις προηγούμενες εκλογές) καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι Εθνικιστές ευνοούνται από τη χαμηλή προσέλευση στις κάλπες.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι μία ακόμη απόδειξη πως οι Πατριώτες ανά την Ευρώπη κερδίζουν έδαφος και ολοένα περισσότεροι Ευρωπαίοι κλείνουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της παγκοσμιοποίησης και του διεθνισμού. Άλλωστε και η Κύπρος αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις να δείχνουν το ΕΛΑΜ στο 10% με μεγάλες τάσεις ανόδου.

Η Εθνική Ιδέα ζει βαθιά ριζωμένη στους λαούς της Ευρώπης και η ώρα που θα κυριαρχήσουν και πάλι οι αξίες αυτές σε ολόκληρη την ήπειρο πλησιάζει!