Στρατηγός Γ. Επιτήδειος: «Τι άλλο πρέπει να κάνει η Τουρκία για να αντιμετωπιστεί αποφασιστικά από την ΕΕ;»

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για την άτυπη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 23ης Φεβρουαρίου 2018.

Ακολουθεί η ομιλία:

«Κύριε Πρόεδρε, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της ΕΕ με την Τουρκία το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έκανε ένα ακόμη απαράδεκτο λάθος. Πρότεινε δηλαδή να συνεχιστούν οι συνομιλίες με τη χώρα αυτή.

Οι αρχηγοί των κρατών, προφανώς είτε αδιαφορούν, είτε δεν ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν με τρόπο αποφασιστικό αυτόν τον διεθνή ταραξία, ο οποίος θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την ειρήνη στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.

Τι επιπλέον έπρεπε να κάνει η Τουρκία ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Να συλλάβει το ιταλικών συμφερόντων ερευνητικό πλοίο και να ζητήσει μετά λύτρα – ευρωπαϊκά κονδύλια – για να το απελευθερώσει; Έπρεπε να επιτεθεί για να καταλάβει και το ελεύθερο τμήμα της Κύπρου ή έπρεπε να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα στο Αιγαίο;

Όσο η Ευρωπαϊκή Ένωση ανέχεται την Τουρκία και δεν της κλείνει την πόρτα της εισόδου, τόσο αυτή υπερεκτιμά τις δυνάμεις της και δημιουργεί προβλήματα αποθρασυνόμενη».

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός: Όσο παρά φύσει προωθείται η πολυπολιτισμικότητα, τόσο αυξάνεται η περιθωριοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών!

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την ετήσια έκθεση σχετικά με την κατάσταση των θεμελιωδών δικαιωμάτων στην Ε.Ε. το 2016, επισημαίνοντας ότι η εν λόγω έκθεση αποτελεί μέσο αποπροσανατολισμού και προϊόν προπαγάνδας που προωθεί, μέσω της αναγκαστικής ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών, την παγκοσμιοποίηση και τη διάλυση της εθνικής ταυτότητας και συνείδησης των Ευρωπαίων πολιτών.

Ακολουθεί η ομιλία:

«Κύριε Πρόεδρε, η προς συζήτηση έκθεση αποτελεί μνημείο διάκρισης κατά των Ευρωπαίων πολιτών. Διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα διά της επιλεκτικής ερμηνείας αποσπασματικών δεδομένων, ενώ επιχειρείται αδόκιμη διεύρυνση των εννοιών που αφορούν σε διακρίσεις και μειονότητες, επιδιώκοντας ευθέως τη διάσπαση του κοινωνικού ιστού. Επιπλέον, σχεδιάζεται η ανατροπή της ισχύουσας νομικής τάξης με οδηγό την καταστροφική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, χωρίς να λογίζονται οι επιθυμίες και οι ανάγκες των κρατών μελών.

Η Ένωση όμως, είναι υποχρεωμένη να σέβεται την εθνική  ταυτότητα «που είναι συμφυής με τη θεμελιώδη πολιτική και συνταγματική δομή».

Όσο παρά φύσει προωθείται η πολυπολιτισμικότητα και η περιθωριοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών, μέσω της αναγκαστικής ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών, οι οποίοι αρνούνται να μοιραστούν ανθρώπινες και χριστιανικές αξίες, τόσο θα αυξάνονται τα κρούσματα τρομοκρατίας, ληστειών και βιασμών.

Η έκθεση είναι μέσο αποπροσανατολισμού, εργαλείο επιβολής και προϊόν φαιάς προπαγάνδας που προωθεί την παγκοσμιοποίηση και τη διάλυση της εθνικής ταυτότητας και συνείδησης».

Λ. Φουντούλης: Η Τουρκία χρηματοδοτεί τους τρομοκράτες

Κατά την διάρκεια της συνόδου της ολομέλειας του ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, συζητήθηκε το ζήτημα της χρηματοδοτήσεως των τρομοκρατικών οργανώσεων, ειδικά δε των ισλαμιστικών. Στην συζήτηση παρενέβη ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, όπου και καταδίκασε τα κράτη-χορηγούς των τρομοκρατών, μεταξύ των οποίων η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία. Επιπλέον, ζήτησε την επιβολή κυρώσεων εναντίον τον κρατών αυτών.

Ολόκληρη η παρέμβαση:

«Στο εξαιρετικά σημαντικό πρόβλημα της τρομοκρατίας, ειδικά δε συγκεκριμένα στο πρόβλημα της ισλαμικής τρομοκρατίας, ήμαστε εξαρχής κάθετοι και ξεκάθαροι. Καμία ανοχή στους τρομοκράτες, επιπλέον όμως καμία ανοχή και σε όσους τους υποστηρίζουν ή χρηματοδοτούν τις ενέργειες τους. Δυστυχώς, δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κανένα σοβαρό βήμα στην ημιεπίσημη κρατική χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση της Τουρκίας, για την οποία αποτελεί πλέον κοινό μυστικό πως για μεγάλο χρονικό διάστημα χρηματοδοτούσε το Ισλαμικό Χαλιφάτο μέσω του λαθρεμπορίου πετρελαίου. Επίσης, όλοι σε αυτήν εδώ την αίθουσα γνωρίζουμε τον επιεικώς αμφιλεγόμενο ρόλο της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και άλλων κρατών του Κόλπου και την απροκάλυπτη -ορισμένες φορές- στήριξη που παρέχουν στις διάφορες ισλαμιστικές οργανώσεις, που λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία με τους τρομοκράτες.

Ειδικά δε ο πόλεμος στην Συρία έχει υπάρξει εξαιρετικά αποκαλυπτικός όσον αφορά τον ρόλο των κρατών αυτών. Θα πρέπει λοιπόν να ελεγχθούν οι ύποπτες χρηματοδοτήσεις, που πολύ συχνά είναι καλυμμένες με τον μανδύα των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Όταν και όπου διαπιστωθούν τέτοιου είδους συναλλαγές θα πρέπει να επιβληθούν πολύ αυστηρές κυρώσεις, όχι μόνο στα πρόσωπα, αλλά και στα ίδια τα κράτη

ΠΗΓΗ