Αν η υπόθεση της ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους τούρκους έκανε και τους πλέον δύσπιστους να συνειδητοποιήσουν την επικινδυνότητα της κυβέρνησης-τσίρκο Σύριζα-ΑΝΕΛ, τότε οι τελευταίες δηλώσεις του πρωθυπουργού του μορφώματος των Σκοπίων καταδεικνύουν πως η εθνική καταστροφή για την Ελλάδα ελέω των χειρισμών Τσίπρα-Καμμένου δεν απέχει παρά ελάχιστα.

Ενώ λοιπόν οι συμμορίτες της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, παρά την εκπεφρασμένη αντίθεση του Ελληνικού Λαού με δυο μεγαλειώδη συλλαλητήρια, επιμένουν να διαπραγματεύονται το ξεπούλημα του ονόματος Μακεδονία στους σκοπιανούς, υποστηρίζοντας μάλιστα θρασύτατα ότι έχουν γίνει βήματα προόδου, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών για το τι ακριβώς συμβαίνει: καλεί την Ελλάδα να «ανοίξει το Σύνταγμά της και να δούμε πως αυτοί μεριμνούν για τους Έλληνες εκτός Ελλάδας. Εγώ είμαι έτοιμος, όπως αυτοί μεριμνούν για τους Έλληνες εκτός Ελλάδας, έτσι και εμείς αντιστοίχως να μεριμνούμε για τους «Μακεδόνες» εκτός «Μακεδονίας»»!

Επιπλέον, ο Ζάεφ δήλωσε ευθέως πως δεν χωρά καμία συζήτηση επί του ζητήματος της εθνικής ταυτότητας των Σκοπιανών, αποκαλύπτοντας και μια εξόχως ανησυχητική παράμετρο των διαπραγματεύσεων: έχει ήδη γίνει λόγος στις διαπραγματεύσεις για την δημιουργία ομάδων εργασίας οι οποίες θα ελέγχουν τα σχολικά βιβλία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Σκόπια, προκειμένου όπως είπε, «οι νέες γενιές να καλλιεργούν φιλίες και όχι την εχθρότητα».

Πόσα άραγε έχει αποδεχτεί μέχρι τώρα η εθνομηδενιστική συμμορία Σύριζα-ΑΝΕΛ για να φτάνουν στο σημείο να συζητούν στις επαίσχυντες αυτές διαπραγματεύσεις ακόμη και ομάδες εργασίας για τον έλεγχο των σχολικών βιβλίων; Το τι σημαίνει ο έλεγχος των σχολικών βιβλίων το είδαμε και στην αντίστοιχη περίπτωση των ομάδων εργασίας Ελλήνων-τούρκων, με τον περίφημο «συνωστισμό» στην προκυμαία της Σμύρνης.

Είναι ξεκάθαρο: δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, υπάρχει μονάχα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του ονόματος της Μακεδονίας στους σκοπιανούς και ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ!

Η αφύπνιση του Ελληνικού Λαού είναι μονόδρομος: Καμία ανοχή στην κυβέρνηση των εθνομηδενιστών-Εθνική Αντίσταση!

Ευάγγελος Καρακώστας