Το πόσο «τελειωμένη» είναι η υπόθεση της προδοσίας της Μακεδονίας μας φαίνεται και από τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αφού ύστερα από την πρόκληση της Μέρκελ να αποκαλέσει «μακεδόνα» τον Ζάεφ, ήρθε και ο Γιούνκερ, ο οποίος έκανε προκλητικές και απαράδεκτες δηλώσεις για το θέμα στην Deutsche Welle.

Συγκεκριμένα, ο Γιούνκερ είπε:

«Στην Μακεδονία, την ΠΓΔΜ, όπως λέγεται στην γραφειοκρατική ορολογία, διαπίστωσα ότι οι Μακεδόνες σημειώνουν σημαντική πρόοδο προς την κατεύθυνση της Ευρώπης. Αλλά δεν υποσχέθηκα σε κανέναν μια ημερομηνία ένταξης. Και δεν ανακοίνωσα ημερομηνία για την έναρξη διαπραγματεύσεων ούτε σε εκείνους οι οποίοι δεν βρίσκονται ακόμη σε διαπραγματεύσεις. Το θέμα για μένα είναι η ουσία των διαπραγματεύσεων και όχι ο προσδιορισμός ημερομηνίας. Οι προθεσμίες με ενδιαφέρουν, αλλά όχι τόσο ώστε να ξεχάσω την ουσία των διαπραγματεύσεων»

Είναι σαφές ότι τόσο ο Γιούνκερ, όσο και η Μέρκελ γνωρίζουν από τους συριζαίους τις προθέσεις της κυβέρνησης και γι’ αυτό φροντίζουν να προλειαίνουν το έδαφος με τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις τους, οι οποίες προκαταλαμβάνουν ή ακριβέστερα προδίδουν το αποτέλεσμα των «διαπραγματεύσεων».

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της ελληνόφωνης κυβερνήσεως Τσίπρα – Καμμένου και τα αποτελέσματα της συνεχιζόμενης υποτέλειάς των κυβερνήσεων της χώρας στο κονκλάβιο των Βρυξελλών. 

ΠΗΓΗ

Ως Έλληνες Εθνικιστές, απαντάμε με το πιο έντονο ύφος στον κάθε κ. Γιούνγκερ, ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.