Όπως αναφέρει σχετική είδηση, γυναίκα αστυνομικός κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από κρατούμενη στη Μεννόγεια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσιεύμα, γυναίκα Ειδική Αστυνομικός που υπηρετεί στο Χώρο Κράτησης Μεταναστών στη Μεννόγεια κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από γυναίκα κρατούμενη από το Καμερούν.

Η καταγγελία έγινε στις 9 χθες βράδυ στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου. Η Αστυνομικός κατήγγειλε ότι κρατούμενη από το Καμερούν έσπρωξε την Αστυνομικό βίαια, όπως η ίδια ανέφερε στην καταγγελία της.Το επεισόδιο  διαδραματίστηκε στη γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων. Σύμφωνα με την καταγγελία της Αστυνομικού, στις 8 χθες βράδυ, γυναίκα από το Καμερούν, κινήθηκε προς το μέρος της και άσκησε πίεση εναντίον της, με τη δύναμη του κορμιού της.
Παρενέβησαν άλλα δύο μέλη  της Αστυνομίας και το επεισόδιο έληξε. Σύμφωνα με την καταγγελία της Αστυνομικού δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.
Η κρατούμενη από το Καμερούν συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε σε δωμάτιο απομόνωσης.
Το έχουμε τονίσει ξανά κατά το παρελθόν και θα το επαναλάβουμε και πάλι. Όσοι δεν σέβονται το κράτος που τους φιλοξενεί, ούτε το κράτος θα πρέπει να τους σεβαστεί. Ζητούμε να ληφθούν αυστηρά παραδειγματικά μέτρα προς πάταξη των όποιων φαινομένων βίας, όπως η άμεση απέλαση τους.