Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε στην απογευματινή εκπομπή του Capital «Η Αλήθεια Καίει», με τον Δημήτρη Σούγλη, όπου αναφέρθηκε στην μεγάλη εκλογική Νίκη του ΕΛΑΜ, που καθιερώθηκε πλέον ως η τέταρτη πολιτική δύναμη της Πατρίδας μας.

Επίσης, ο κ. Γεάδη κατέρριψε τον μύθο και την προπαγάνδα που διέδιδε ο ενδιάμεσος χώρος, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΕΛΑΜ στήριξαν στον Β’ Γύρο τον κ. Αναστασιάδη, καθώς τρεις στους τέσσερεις ψηφοφόρους του ΕΛΑΜ απείχαν από την ψηφοφορία ή ψήφισαν λευκό/άκυρο, ενώ μόλις 6000 ψηφοφόροι του κινήματος ψήφισαν Ν. Αναστασιάδης, με την πλειοψηφία να το κάνει ως αντίδραση στην αντιδημοκρατική στάση που τήρησε ο Σ. Μαλάς.

Απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ που ανέφερε ότι σέβονται την λαϊκή ετυμηγορία που ανέδειξε τον Ν. Αναστασιάδη ΠτΔ, υπενθύμισε την στάση που επέδειξε ενάντια σε 22χιλιάδες ψηφοφόρους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, αγνοώντας το ερωτηματολόγιο, που ανάμεσα σε άλλα, αφορούσε κοινωνικά ζητήματα και διάφορες ομάδες του πληθυσμού. Ο συναγωνιστής πρότεινε στην αριστερά να αφήσει στην άκρη σοβιετικά σύνδρομα και να μην ονειρεύονται γκουλάγκ για τους «αντιφρονούντες του ΕΛΑΜ».

Ο κ. Γεάδη υπενθύμισε ότι τα προβλήματα παραμένουν, τώρα που τελείωσαν οι εκλογές, καλώντας άπαντες σε ενότητα και σύμπνοια για αντιμετώπισή τους, καθώς οι προκλήσεις είναι κοινές για όλους, δεν χωρίζονται σε «δεξιούς» και «αριστερούς».

Απαντώντας στην προπαγάνδα του Εκπροσώπου της «Αλληλεγγύης», ο οποίος ερμηνεύοντας κατά το δοκούν την απόφαση του ΕΛΑΜ για τον Β’ γύρο, αφήνοντας υπόνοιες ότι στήριξε υπόγεια την εκλογή Ν. Αναστασιάδη, ο κ. Γεάδη τόνισε ότι οι ψηφοφόροι του ΕΛΑΜ δεν είναι πρόβατα για να τους πει η ηγεσία του κινήματος τι να πράξουν, αλλά έχουν κρίση, την οποία εμπιστεύτηκε το κίνημα, η οποία ώθησε το 75% των ψηφοφόρων του ΕΛΑΜ να μην στηρίξουν κανένα από τους δύο υποψηφίους στον Β’ γύρο.

Ακολούθως, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ δεν άφησε αναπάντητους τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του εκπροσώπου του ΑΚΕΛ για δήθεν εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της Ελλάδας και κανένα δικαστήριο δεν έχει κρίνει ένοχο το κίνημα για καμία εγκληματική ενέργεια.

Στη συνέχεια, ο κ. Γεάδη εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΑΚΕΛ, καθώς συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου στελέχη εμπόδισαν την πυροσβεστική να προσεγγίσει την Μαρφίν, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις αθώες ψυχές. Ακολούθως υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ με το οποίο συνεργάζεται το ΑΚΕΛ δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο, θυμίζοντας τα κονσερβοκούτια και τον Μελιγαλά. Συνεχίζοντας ο κ. Γεάδη μίλησε για τις επαφές του ΑΚΕΛ σε διεθνές κομμουνιστικό συνέδριο με το κόμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν, που αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους κινδύνους της ανθρωπότητας, αλλά και τα αμέτρητα σκάνδαλα όπου εμπλέκονται στελέχη του ΑΚΕΛ.

Ακολούθως, ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, χωρίς να μπορεί να απαντήσει στα επιχειρήματα που ακούστηκαν, μίλησε γενικά και αόριστα για «ψεύδη», με τον κ. Γεάδη να τον αποστομώνει, τονίζοντας ότι δεν περίμενε από εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ να σεβαστεί το ΕΛΑΜ και τους ψηφοφόρους του, την στιγμή που δεν σεβάστηκαν 13 ψυχές που χάθηκαν στο Μαρί επί διακυβέρνησης ΑΚΕΛ, χωρίς να ζητήσουν ούτε ένα συγνώμη.