Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρενέβη τηλεφωνικά το απόγευμα της Τρίτης 30/1 στην τηλεοπτική εκπομπή του κ. Δημήτρη Σούγλη στο Capital «Η Αλήθεια Καίει», απαντώντας στις λασπολογίες που ακούστηκαν από τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ Γιώργο Γεωργίου.

Αρχικά ο κ. Γεάδη ξεκαθάρισε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους, αποτελεί την τρίτη πολιτική δύναμη Ελλάδας. Ενώ ακολούθως κάλεσε το επιτελείο του Σ. Μαλά να σεβαστεί την Λαϊκή ετυμηγορία, που καθιέρωσε το ΕΛΑΜ ως την 4η πολιτική δύναμη της Κύπρου.

Απαντώντας στις ύβρεις για δήθεν εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής, ο κ. Γεάδη υπενθύμισε σε όλους ότι ήταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα στηρίζει την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά, που εμπόδισαν την πυροσβεστική στο να προσεγγίσει τα γραφεία της Μαρφίν, οδηγώντας 3 αθώες ψυχές σε φρικτό θάνατο.

Καταλήγοντας ο κ. Γεάδη τόνισε ότι δεν είναι στελέχη του ΕΛΑΜ που παρελαύνουν στις Κεντρικές Φυλακές, αλλά στελέχη άλλων πολιτικών κομμάτων, καλώντας για άλλη μια φορά ανοικτά το ΑΚΕΛ να κατονομάσει το στέλεχός του, που σύμφωνα με δήλωση του Δ. Χριστόφια, θα έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς.