Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη, την Παρασκευή 26/1, στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα, αναφέρθηκε στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον συνεργατισμό, τονίζοντας πως πρέπει να αποτραπεί η παραχώρησή του σε ξένα επενδυτές.

Εν συνεχεία, για άλλη μια φορά, ο συναγωνιστής απαντώντας για πολλοστή φορά στην Κυβέρνηση, έστειλε το μήνυμα ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, υπενθυμίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που στο “εθνικόφρων” κόμμα προσπαθούν να ξεγράψουν την ιστορία μας, κάτι που επιχείρησαν με την αφαίρεση της τροπολογίας του ΕΛΑΜ για το Ενωτικό Δημοψήφισμα.

Ακολούθως άσκησε δριμεία κριτική και σε όσους σήμερα θυμήθηκαν να το παίξουν Μακεδονομάχοι, όπως τα επιτελεία Παπαδόπουλου, Μαλά, Λιλλήκα, ενώ την ίδια στιγμή στηρίζουν και έχουν επαφές με το ΚΚΕ, το οποίο λέει για αυτονόμηση της Μακεδονίας, και την μετάλλαξη του, το Σύριζα.

Παράλληλα, ο κ. Γεάδη κατακεραύνωσε τα επιτελεία Παπαδόπουλου και Λιλλήκα, που παρουσιάζονται με ένα δήθεν αντιομοσπονδιακό προφίλ, όμως με την διαχρονική τους πολιτική στάση συναινούν πλήρως με την ΔΔΟ.

Τέλος, απευθυνόμενος στην κ. Χαραλαμπίδου και στον κ. Ζένιο, των επ. Μαλά και Λιλλήκα, αντίστοιχα, αλλά και στα κόμματα που στηρίζουν αυτήν την υποψηφιότητα, οι οποίοι δήλωσαν την άρνηση τους να απαντήσουν στην επιστολή του ΕΛΑΜ, ότι με τις θέσεις τους αποδεικνύουν ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες.