Με βδελυγμία και αποτροπιασμό καταδικάζουμε τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ότι «Το όνομα δεν έχει σημασία. Δεν θα είχα αντίρρηση, αν ήθελαν να λέγονται και Βόρεια Ελλάδα», διερωτώμενος μάλιστα προκλητικά «γιατί να γίνεται καβγάς για ένα όνομα».

Θα θέλαμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κ. Αναστασιάδη, ότι είναι πολύ μικρός μπροστά στην τεράστια και λαμπρή Ελληνική Ιστορία, για να ξεπουλά με τόση ευκολία την ονομασία της Μακεδονίας. Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία.

Γραφείο Τύπου
Εκλογικού Επιτελείου
Χρίστου Χρίστου
Υποψήφιου ΠτΔ

Εθνικά επικίνδυνος γίνεται για ακόμα μια φορά ο Νίκος Αναστασιάδης με τις σημερινές του δηλώσεις ότι δεν θα είχε πρόβλημα να λέγονταν τα Σκόπια, όχι μόνο Μακεδονία, αλλά ακόμα και Βόρεια Ελλάδα.

Με βάση τα λεγόμενα του ιδίου του Προέδρου της Δημοκρατίας, να φανταστούμε αφού δεν έχει πρόβλημα με τις ονομασίες, με το ίδιο σκεπτικό δεν θα είχε πρόβλημα το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου να ονομάζεται Βόρεια Κύπρος ή Τουρκική Δημοκρατία Βορείας Κύπρου;

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στέκεται αλληλέγγυο στο πλευρό των Ελλαδιτών αδελφών μας και από το νοτιότερο άκρο του Ελληνισμού στέλνει το μήνυμα ότι η Μακεδονία δεν παζαρεύεται.

κ. Αναστασιάδη, εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)