Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελούμενη από στελέχη της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού, το Μέτωπο Νεολαίας και το Μέτωπο Γυναικών για άλλη μια φορά απέδειξαν με πράξεις και όχι απλά λόγια την φιλοζωική τους πολιτική, προσφέροντας μεγάλες ποσότητες τροφής σε αδέσποτους σκύλους και γάτους σε καταφύγια στην Μονή και στην Αγία Τριάδα της Λεμεσού.

Με λίγα λόγια και πολλές πράξεις, με πρωτοβουλία του Μετώπου Γυναικών και χρήματα από την κομματική χορηγία και από τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου, έγινε κατορθωτή η  βοήθεια στα καταφύγια, που εγκαταλελειμμένα από το κράτος φιλοξενούν τους τετράποδους φίλους μας.

Είτε με αντίστοιχες κοινωνικές δράσεις, είτε μέσα από την θεσμική μας ιδιότητα, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται καθημερινά για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Μέσα από αντίστοιχες ενέργειες, που πραγματοποιούνται από το 2008 και θα συνεχιστούν στο μέλλον, οι ΕΛΑΜίτες θυμίζουν σε όλους τον σεβασμό που οφείλουμε να έχουμε προς την φύση, τον άνθρωπο και τα ζώα γενικότερα.