Ζούμε σε μια Ευρώπη όπου απαγορεύεται να αποκαλέσεις αυτούς που έρχονται από την Μέση Ανατολή λαθρομετανάστες. Κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες έρχονται παράνομα στην Ευρώπη με την έγκριση των δήθεν «φιλάνθρωπων» και «φιλελευθέρων» ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Κατά την τελευταία πενταετία, η λαθρομετανάστευση  από τις Μουσουλμανικές  κυρίως  χώρες στην Ευρώπη έχει αυξηθεί ραγδαία, σε τέτοιο βαθμό που πλέον οι Μουσουλμανικές μειοψηφίες  στα ιδιότυπα «γκέτο» που οι ίδιοι δημιούργησαν, ακολουθούν τον ισλαμικό κώδικα διαβίωσης , την διαβόητη Σαρία.

Απαγορεύεται, σύμφωνα με κάποιους δήθεν αντιρατσιστές, να πούμε ότι το κύμα λαθρομεταναστών φέρνει τρομοκρατία και εγκλήματα σ’ όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, απειλεί τον τρόπο ζωής μας, την κουλτούρα μας, τα Χριστιανικά μας έθιμα, την ιστορία μας και τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας εν γένει. Οι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί και φιλελεύθεροι της Ευρώπης δεν θα διστάσουν να αποκαλέσουν όποιον  πάει κόντρα στα σχέδια τους «ρατσιστή» και «φασίστα». Καθόλου τυχαία, το κύμα λαθρομεταναστών είναι ένα καλοστημένο μακροχρόνιο σχέδιο που έχει ως στόχο να κατεδαφίσει κάθε τοίχο που εμποδίζει την παγκοσμιοποίηση από το να χτίσει μια Ευρώπη άχρωμη αγνοώντας την ιστορία της. Μια παγκοσμιοποίηση  που ταυτίζεται με την αρχαία Τυραννία, όπου οι νόμιμοι Έλληνες κάτοικοι συνωστίζονταν με κάθε προελεύσεως φερτούς (από τον Τύραννο) βαρβάρους. Έτσι,  οι Τύραννοι δημιουργούσαν  μια κοσμόπολη με μάζες ατόμων κάθε προελεύσεως  χωρίς πολιτική και κοινωνική συνοχή, με μόνο κοινό στοιχείο την ανασφάλεια, τις καταπιέσεις και  τον τρόμο του Τυράννου. Η αρμονική ταύτιση πολίτη- πολιτείας, το υψηλό αυτό επίτευγμα των Ελλήνων εξαφανίστηκε φέρνοντας κοινωνική συμφορά τεραστίων διαστάσεων.

Η πολιτική που ακολουθούν οι Βρυξέλλες είναι παρόμοια μ’ αυτήν που είχε η Σοβιετική ένωση, όπως είπε ο πρόεδρος του Ουγγρικού κοινοβουλίου Λάζλο Κοβέρ. Οι Βρυξέλλες έχουν την πονηρή τάση να αποφασίζουν για την μοίρα των υπολοίπων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής ένωσης και να επιβάλουν κώδικες δεοντολογίας σ’ αυτά. Η  Ε.Ε και το ΝΑΤΟ έχουν φτάσει στο σημείο να μας επιβάλλουν πόσους θα πάρουμε  στην πατρίδα μας και στην κοινωνία μας (η περίφημη ποσόστωση), να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Η τωρινή Ε.Ε δεν είναι παρά μια καπιταλιστική εξουσία, μια γραφειοκρατική δύναμη η οποία ακολουθεί κατά γράμμα τις σιωνιστικές εντολές και θυμίζει την σοβιετική πολιτική όπου ο άνθρωπος και οι αξίες, τα ιδανικά και η θρησκεία δεν είχαν καμία θέση στην κοινωνία παρά μόνο το χρήμα.

Αναμφίβολα, η πολιτική της  Μέρκελ και των Βρυξελλών έχει αποτύχει. Αν όντως είναι φιλελεύθεροι και φιλάνθρωποι όπως αυτοαποκαλούνται, θα έπρεπε να αλλάξουν στρατηγική και να στείλουν όλους τους λαθρομετανάστες πίσω στις χώρες τους, ενισχύοντας τις οικονομίες τους παρά να αποφασίζουν το ποσοστό που θα φτάσει στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Έτσι και αλλιώς αποδεδειγμένα πλέον αυτοί  χρηματοδότησαν  τεχνηέντως τους στρατούς  των ισλαμο-συμμοριτών σε πολλές  χώρες κατά των νόμιμων κυβερνήσεων, δημιουργώντας την μουσουλμανική κυρίως μετανάστευση. Φωτεινή εξαίρεση το  παράδειγμα της Πολωνίας όπου έδωσε πολιτικό άσυλο σε μερικές εκατοντάδες Χριστιανούς, πραγματικούς  πρόσφυγες πολέμου από την Συρία. Είναι  μια απόδειξη σωστής μεταναστευτικής πολιτικής που δεν αλλοιώνει την ευρωπαϊκή μας φυσιογνωμία, ούτε αριθμητικά ούτε πολιτιστικά.

Η Ευρώπη είναι στα πρόθυρα να χαθεί εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζουν οι πολιτικάντηδες που εξουσιάζουν. Στη Ελλάδα π.χ. η ιδεολογικά κυρίαρχη αριστερά και οι δήθεν πατριώτες δεξιοί, μας έχουν αποδείξει για πολλοστή φορά πόσο επικίνδυνοι είναι για το ίδιο τους το έθνος ακολουθώντας τις προσταγές της ΕΕ για τους μετανάστες. Πλέον, συμφέρει να είσαι λαθρομετανάστης παρά Έλληνας. Η Μέρκελ, αδιαφορεί εντελώς για το γεγονός ότι σε λίγα χρόνια, οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα αποτελούν μειοψηφία στην ίδια τους την χώρα. Ο δε Πάπας Φραγκίσκος, αγνοώντας την μεταναστευτική κρίση που βιώνει η Ευρώπη και κυρίως, αγνοώντας ότι ο πόλεμος στην Συρία έχει λήξει, εξακολουθεί να τους αποκαλεί μετανάστες και το χειρότερο, παρομοιάζει το ταξίδι τους μ’ αυτό της… Παναγίας και του Ιωσήφ προς την Βηθλεέμ καλώντας τους πιστούς να τους δεχτούν στην κοινωνία τους ,τονίζοντας  τα δικαιώματα και την θέση που έχουν σε κάθε κοινωνία. Ο προδότης του Χριστιανισμού δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα παρακλάδι του σιωνισμού και των Νεοταξιτών. Σύμφωνα με τα έγγραφα του αρχι-Μασόνου Τζόρτζ Σόρος, οι οργανώσεις PICO and Faith in Public Life( FPL) πήραν €650.000 πριν την επίσκεψη του Πάπα στις Η.Π.Α.

Όμως, αγνοούν το γεγονός ότι, ο κόσμος σ’ όλη την Ευρώπη σιγά-σιγά ξεσηκώνεται και  διεκδικεί πολιτικά ότι του ανήκει. Ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι οι αξίες και οι αρχές της Ευρώπης είναι σε κίνδυνο, ότι  πρέπει να εξοβελιστεί από την Ευρώπη η ισλαμική  τρομοκρατία κατά των αθώων πολιτών μας. Χάρη στους εθνικιστές, ο κόσμος μπορεί να ελπίζει. Μόνο οι εθνικιστές αντιστέκονται στο σύστημα και στο κατεστημένο. Ήρθε η ώρα να σώσουμε την Ευρώπη, να χτίσουμε το μέλλον της και να διατηρήσουμε τις αξίες που κράτησαν εδώ και χιλιάδες  χρόνια. Η Ευρώπη των εθνών, των Χριστιανών, των εθνικιστών είναι το αύριο και η Ε.Ε που κυβερνά η δικτατορία των σάπιο-Δημοκρατών είναι το χθες!

Αλέξανδρος Καλλίμαχος
Μέτωπο Νεολαίας