Στην παρουσία του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση στο ηρωικό Λιοπέτρι, στην παρουσία πέραν των εκατόν κατοίκων του χωριού.

Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιμνίου Στάθης Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, την οποία τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα θυμούνται μόνο για να εξυπηρετήσουν τις προεκλογικές τους σκοπιμότητες.

Εν συνεχεία, ο βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης ανέλυσε το κοινοβουλευτικό έργο του ΕΛΑΜ, που μέσα σε λίγους μήνες παρουσίας στην Βουλή έχει καταθέσει πέραν των 180 προτάσεων. Καταλήγοντας ο κ. Παπαγιάννης παρουσίασε τον ηγέτη του κινήματος και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου.

Εν μέσω αποθέωσης, στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου, ο οποίος αναφέρθηκε ενδελεχώς στις θέσεις και προτάσεις του ΕΛΑΜ, τόσο για πραγματική ανάπτυξη της οικονομίας, αλλά και για μείωση της ανεργίας που ταλανίζει κυρίως τους νέους.

Παράλληλα, δεχόμενος το καταιγιστικό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, ο κ. Χρίστου τόνισε ότι το ΕΛΑΜ αποτελεί την μοναδική ξεκάθαρα αντιομοσπονδιακή πολιτική δύναμη στην Κύπρο και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από την Απελευθέρωση των σκλαβωμένων μας εδαφών. Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχουν κατατεθεί για ενταφιασμό της ΔΔΟ και χάραξη νέας στρατηγικής στην βάση του ενιαίου κράτους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο, με τους Λιοπετρίτες να στέλνουν ξεκάθαρα το μήνυμα πως «Τούτη η γη έχει φωνή».