Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το βράδυ της Τρίτης 9/1 στο χωριό Γεράσα της επαρχίας Λεμεσού προεκλογική συγκέντρωση στην παρουσία δεκάδων κατοίκων της περιοχής με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Χρίστο Χρίστου.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Μιχάλης Παναγίδης, ο οποίος προλόγισε τον Πρόεδρο του κινήματος και έστειλε το μήνυμα ότι η υποψηφιότητα του Χρίστου Χρίστου αποτελεί την μοναδική καθαρή και Εθνική φωνή στην Κύπρο του 2018.

Εν συνεχεία η συναγωνίστρια Μαρία Ευαγγέλου ανέγνωσε το βιογραφικό του Προέδρου του ΕΛΑΜ, καλώντας στο βήμα τον ηγέτη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Υπό το έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων, τον λόγο πήρε ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο οποίος αναφέρθηκε ενδελεχώς στις θέσεις και τις προτάσεις του ΕΛΑΜ για την οικονομία, την ανεργία και την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών, ενστερνιζόμενος τα προβλήματα όσων κατοικούν στην ύπαιθρο.

Επιπρόσθετα, ο κ. Χρίστου τόνισε την αντίθεση του ΕΛΑΜ με κάθε λύση στην μορφή της ομοσπονδίας, αναλύοντας σε βάθος την πρόταση που έχει καταθέσει το Εθνικιστικό Κίνημα για αλλαγή στρατηγικής και επανατοποθέτηση του Κυπριακού στις ορθές του βάσεις που είναι η παράνομη εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή.

Με το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε διάλογος με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εκδήλωσαν την πλήρη στήριξή τους στις θέσεις του ΕΛΑΜ και στο γεγονός πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η πάταξη των σκανδάλων και παραδειγματική τιμωρία όσων έκλεψαν τα δημόσια ταμία, δημεύοντας την περιουσίας τους, ούτως ώστε να υπάρξει επιτέλους κοινωνική δικαιοσύνη στην πολύπαθη πατρίδα μας.