Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9/1 στην ενημερωτική εκπομπή του Σίγμα, σχολιάζοντας τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε σύνδεση του ΑΚΕΛ με την Σιβηρία, κάνοντας μάλιστα αναφορά για καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων της αριστεράς, ο κ. Γεάδη υπενθύμισε σε όλους τις δηλώσεις του Δ. Χριστόφια, ο οποίος είχε πει παλαιότερα πως θα στείλει τους ΕΛΑΜίτες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Σιβηρία. Επίσης, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος παρέπεμψε τους τηλεθεατές της εκπομπής στο πρόσφατο ψήφισμα που κατέθεσε το ΑΚΕΛ στην βουλή, όπου ανάμεσα σε άλλα καλούσαν τα ΜΜΕ να μην δίνουν βήμα στο ΕΛΑΜ, καταπατώντας κατάφορα κάθε αρχή της δημοκρατίας.

Παράλληλα ο κ. Γεάδη αναφέρθηκε σε θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όπως το κούρεμα των καταχρηστικών ρητρών των κόκκινων δανείων, την θέσπιση κατώτατου μισθού και κατώτατης σύνταξης.

Επιπρόσθετα ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος τόνισε ότι τα ποσοστά του ΕΛΑΜ ανεβαίνουν συνεχώς, καθώς το κίνημα παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο και όσα διακηρύττει τα κάνει πράξεις, στέλνοντας το μήνυμα πως το ΕΛΑΜ δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από κανένα και γι’ αυτό κατεβαίνει αυτόνομα στις Προεδρικές Εκλογές με μπροστάρη τον Πρόεδρο του Κινήματος, Χρίστο Χρίστου.

Όσο αφορά τις παράνομες εκλογές των κατεχομένων, όπως ανέφερε ο κ. Γεάδη, το ΕΛΑΜ δεν θα τις σχολιάσει και δεν τις αναγνωρίζει, καθώς πρόκειται για μια παράνομη διαδικασία, που έλαβε χώρα από παράνομους θεσμούς, κακίζοντας την στάση των υπολοίπων κομμάτων που συνάπτουν σχέσεις με παράνομα κόμματα, δίνοντας υπόσταση στο ψευδοκράτος.