Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου παρευρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3/1 στην πρωινή εκπομπή του TVOne, όπου μίλησε εφ όλης της ύλης.

Αρχικά ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, έστειλε το μήνυμα ότι η ψήφος σε οποιονδήποτε από τους υποψηφίους που στηρίζονται από κοινοβουλευτικά κόμματα, θα διαιωνίσει το παλαιοκομματικό σύστημα που λεηλάτησε την Πατρίδα μας.

Εν συνεχεία, ο κ. Χρίστου ανέλυσε τις θέσεις του ΕΛΑΜ για το Εθνικό μας πρόβλημα, τόνισε την αντίθεση του Κινήματος με μια λύση στην μορφή της ομοσπονδίας, αναφέρθηκε στα διαχρονικά λάθη της πολιτικής ηγεσίας και μίλησε για τις προτάσεις που έχουν ήδη κατατεθεί από το Εθνικιστικό Κίνημα στο Εθνικό Συμβούλιο.

Όσο αφορά την δαφθορά, ο Πρόεδρος του Εθνικιστικού Κινήματος τόνισε ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η άμεση πάταξη των σκανδάλων και η παραδειγματική τιμωρία όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ τόνισε πως περιποιεί τιμή για το ΕΛΑΜ, μετά από 44 χρόνια κατοχής της πατρίδας μας, ο κατακτητης να αναγνωρίζει το ΕΛΑΜ ως τρομοκρατική οργάνωση και εχθρό του.