Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου καταδικάζει το άθλιο παιχνίδι που συντελέστηκε πίσω από την πλάτη του Κινήματός μας και χιλιάδων φοιτητών στο σημερινό παγκύπριο συνέδριο της ΠΟΦΕΝ (Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων).

Συγκεκριμένα η Γραμματεία της ΠΟΦΕΝ κάλεσε το Μέτωπο Νεολαίας του ΕΛΑΜ, όπως και όλες τις νεολαίες των κοινοβουλευτικών κομμάτων ώστε να απευθύνουν χαιρετισμό στο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας. Εντούτοις λίγες ημέρες μετά η ΠΟΦΕΝ επανήλθε με νέα επιστολή προς το Κίνημά μας αναφέροντας πως η πρόσκληση μας είχε σταλεί εκ παραδρομής (!) και πως θα πρέπει να την αγνοήσουμε.

Όπως μάθαμε αργότερα, παρασκηνιακά οι νεολαίες των υπόλοιπων κομμάτων αντέδρασαν έντονα στην περίπτωση χαιρετισμού από εκπρόσωπο του ΕΛΑΜ και ανακάλεσαν την πρόσκληση εν μία νυκτί. Μετά τον παράνομο και αυθαίρετο αποκλεισμό του Μετώπου Νεολαίας του ΕΛΑΜ από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, πλέον και τα Φοιτητικά Όργανα αποκλείουν ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα και χιλιάδες νέους ετσιθελικά και λόγω των ιδεών τους.

Ως Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ενημερώνουμε τους πάντες πως η δράση μας δεν έχει ανάγκη χαιρετισμούς και δεν εξαντλείται σε κλειστά συνέδρια. Η νεολαία μας βρίσκεται έξω στους δρόμους και μάχεται για το καλό της πατρίδας μας. Όσοι θέλουν να μας αποκλείσουν από τα συνέδρια τους, να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να μας αποκλείσουν από τη δημόσια ζωή.

Την καλύτερη απάντηση θα την δώσει η περήφανη νεολαία της Κύπρου στις 28 Ιανουαρίου με την υποστήριξή της προς την υποψηφιότητα του Χρίστου Χρίστου.

Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)