Προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Παλαιομέτοχο, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου, ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις του κινήματος στο Κυπριακό, την οικονομία και διάφορα κοινωνικά προβλήματα.

Ο κ. Χρίστου εξήγησε τους λόγους που το ΕΛΑΜ καταψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα παρουσίασε αρκετές προτάσεις νόμου που κατέθεσε το κίνημά μας στη Βουλή, για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία. Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αναφέρθηκε, επίσης, στην ατιμωρησία, όπου τόνισε την πάγια θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για πάταξη των σκανδάλων, τιμωρία των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

Ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε επίσης στο Κυπριακό, όπου τόνισε ότι η υποψηφιότητα του ΕΛΑΜ αποτελεί την μοναδική αντιομοσπονδιακή υποψηφιότητα, καταθέτοντας μάλιστα και γραπτώς πρόταση στο Εθνικό Συμβούλιο για αλλαγή στρατηγικής.

Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος του κ. Χρίστου με τους κατοίκους του Παλαιομετόχου, οι οποίοι διατύπωσαν κάποιες απορίες και προβληματισμούς που έχουν, όμως με το πέρας της συγκέντρωσης εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για τα όσα άκουσαν και την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Χρίστου Χρίστου.