Μεγαλειώδης διανομή τροφίμων πραγματοποίησε η Ε.Ο. Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) το Σάββατο 16/12 ενόψει των Χριστουγέννων, ούτως ώστε να μην λείπει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι.

Πέραν των τριακοσίων οικογενειών από ολόκληρη την Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου προσήλθαν στα Πολιτικά Γραφεία του ΕΛΑΜ στο Παραλίμνι, όπου έλαβαν κρέας, γάλα, αυγά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μακαρόνια, ρύζι και διάφορα άλλα τρόφιμα για το γιορτινό τους τραπέζι, ενώ με το πέρας της διανομής, στελέχη του κινήματος παρέδωσαν κατ’ οίκον τρόφιμα σε συμπατριώτες μας που αδυνατούσαν να παρευρεθούν.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των συμπατριωτών μας, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τον Βουλευτή Αμμοχώστου Λίνο Παπαγιάννη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Παραλιμνίου Στάθη Κωνσταντίνου και τα υπόλοιπα στελέχη του κινήματος για την πολύτιμη βοήθεια που τους παρείχε το ΕΛΑΜ.

Πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση, επιστρέφουμε τους 13ους μισθούς των βουλευτών και μέρος της κομματικής χορηγίας πίσω στον Λαό μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το ΕΛΑΜ αποδεικνύει έμπρακτα, καθημερινά μέσα από τον αγώνα του, ότι στέκεται αρωγός στα προβλήματα του Λαού και θα συνεχίσει να το πράττει και μετά την 28η Ιανουαρίου, διότι ο τρόπος ζωής μας δεν είναι προεκλογικός.