Τα έχουν χαμένα κυριολεκτικά διότι ούτε οι ίδιες οι κυβερνήσεις δεν πίστευαν ότι θα έβρισκαν αυτά που ήδη έκτισαν μαζί με τους κομματικούς τους μηχανισμούς.

Οι Έλληνες της Κύπρου με την διαχρονική ψήφο τους, τους έδωσαν την ευκαιρία να κυβερνήσουν και μάλιστα έδωσαν ευκαιρίες σε όλους και σε όλα τα κόμματα με την ελπίδα ότι κάτι θα άλλαζε στον ορίζοντα. Αλλά, τίποτα δεν συνέβηκε. Τα πράγματα όχι μόνο παρέμεναν τα ίδια, αλλά γίνονταν και χειρότερα.

Κανένα κόμμα δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά την εξουσία που του έδωσε ο λαός και ως εκ τούτου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε προσπαθώντας να μας πείσουν και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Η φτώχια στην Κύπρο μας βρίσκεται στα ύψη και αρκετές οικογένειες δυσκολεύονται ακόμη και για τα βασικά. Παρόλα αυτά, τολμούν και μιλούν για δήθεν ανάπτυξη τολμούν και μιλούν ότι άλλαξαν τα πράγματα.

Δεν έχουν φαίνεται αντιληφθεί ότι ο λαός της Κύπρου ξύπνησε και ότι δεν τρώει πια κουτόχορτο. Ξέρει πλέον ποιοι νοιάζονται για την Πατρίδα, ποιοι σκέφτονται τους νέους, ποιοι ενδιαφέρονται για τους συνταξιούχους και ποιοι θέλουν η Κύπρος μας να βαδίζει με σιγουριά στο μέλλον.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ