Η υπογραφή συμφωνιών για δημιουργία αγωγού που θα ενώνει την Κύπρο με την Ελλάδα ενεργειακά, κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και ήταν μια πάγια θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), όταν άλλοι υποψήφιοι πρότασσαν να εμπλέξουμε την Τουρκία στα ενεργειακά.

Εμείς απλά να θυμίσουμε τις δηλώσεις του Σταύρου Μαλά, κατά τις προεδρικές εκλογές του ’13, όταν έλεγε ότι η δημιουργία αγωγού προς Τουρκία που θα περνά μέσω του βορρά, δεν θα είναι κακή επιλογή, αφού «δεν θα χάνουμε και τίποτα».

Να θυμίσουμε επίσης και τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, που σήμερα στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη, ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί η θαλάσσια σύνδεση Κύπρου – Τουρκίας.

Σήμερα οι εξελίξεις δικαιώνουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), γι’ αυτό και οι προαναφερόμενοι έχουν αλλάξει την στάση τους, στηρίζοντας τις θέσεις των τότε «ακραίων», φανερώνοντας τελικά ποιες πολιτικές είναι ρεαλιστικές και ποιες μακριά από την πραγματικότητα. Γι’ αυτό η επιλογή Χρ. Χρίστου είναι μονόδρομος.

Γραφείο Τύπου
Εκλογικού Επιτελείου
Χρίστου Χρίστου
Υποψήφιου ΠτΔ