Οι δυνάμεις της «αλλαγής» και ο αποσχισθέντας της παρέας Γιώργος Λιλλήκας, δηλώνουν συχνά πυκνά ότι διαφωνούν με την ΔΔΟ.

Οι πρώτοι φαίνεται να ξεχνούν ότι οι πλείστοι εξ αυτών συμμετείχαν στις ομόφωνες αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου, ενώ ΟΛΟΙ τους συμφώνησαν στο τελευταίο κοινό ανακοινωθέν, καθώς επίσης αποδέχθηκαν τις διαπραγματεύσεις στα ελβετικά θέρετρα, όπου το πλαίσιο ήταν η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Σήμερα στηρίζουν για πρόεδρο αυτόν που ασπάζεται «λύση» με την οποία όλοι αυτοί δήθεν διαφωνούν.

Οι δε δεύτεροι, του Γιώργου Λιλλήκα, ξεχνούν ότι ο υποψήφιος τους υπήρξε κήρυκας της Ομοσπονδίας, ενώ ήταν και αυτός στην ομάδα των «αντιφρονούντων» που θυσίασε στον βωμό των πολυτελών διακοπών στα ελβετικά θέρετρα κάθε διαφωνία, αποδεχόμενος την πραγματοποίηση πενταμερούς διάσκεψης την οποία σήμερα αναθεματίζει. Ξεχνούν ότι ήταν Υπουργός της Κυβέρνησης που όχι μόνο αποδέχθηκε το ολέθριο άνοιγμα των οδοφραγμάτων, αλλά πέταξε και στον κάλαθο της ιστορίας την τεράστια ευκαιρία για αλλαγή στρατηγικής μετά το δημοψήφισμα του 2004,  υπογράφοντας την συμφωνία της 8ης Ιουλίου.

Ο λαός έχει δύο επιλογές στις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Των ομοσπονδιακών υποψηφίων, Αναστασιάδη, Μαλά, Παπαδόπουλου, Λιλλήκα και αυτού που πραγματικά αποκηρύσσει την Ομοσπονδία, του Χρίστου Χρίστου. Για μας είναι ξεκάθαρο, μπροστά στην αλήθεια δεν υπάρχουν διλήμματα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)