Μπαίνει και ο Δεκέμβριος. Ουσιαστικά έχουν μείνει μόλις δυο μήνες για τον προεκλογικό αγώνα όλων των υποψηφίων και η κοινή γνώμη δεν βρίσκεται πια σε κανένα δίλλημα διότι όλοι γνωρίζουν πλέον τις αλήθειες όλοι γνωρίζουν ποιό είναι το σωστό και τι πρέπει να πράξουν.

Η υποψηφιότητα Χρίστου Χρίστου είναι ξεκάθαρη και όπως έχουμε αναλύσει σε άλα άρθρα μας για την οικονομία μπορεί να μην υπάρχουν εκείνες οι μαγικές συνταγές, όμως υπάρχει η θέληση για να μπουν τα πράγματα στην σωστή τροχιά.

Όσον αφορά στο κυπριακό, λύσεις τύπου Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας δημιουργούν εκείνες τις συνθήκες που ο Ελληνισμός της Κύπρου θα βρίσκεται σε διαρκή κίνδυνο. Οι θιασώτες της Δ.Δ.Ο γνωρίζουν ότι η ομοσπονδία γενικότερα και η Διζωνική ειδικότερα δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα των Ελλήνων της Κύπρου για επιστροφή, αντιθέτως μια ομοσπονδιακή λύση θα δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην επιβίωσή μας, εκτός και εάν κάποιοι αυτό επιθυμούν, ώστε να εξαλειφθεί το ελληνικό στοιχείο από το νησί μας. Όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Όχι μόνο δεν ξεχνούμε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο είναι το μοναδικό κόμμα στην Βουλή που έχει απορρίψει κάθε μορφής Ομοσπονδία και έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές τους λόγους. Να μην ξεχνάμε, ότι το 2018 το κίνημά μας κλείνει 10 χρόνια ζωής και σε όλα αυτά τα δέκα χρόνια στις πλείστες περιπτώσεις έχουμε επιβεβαιωθεί για τους φόβους μας και για τα όσα συνέβησαν. Όπως ακριβώς, δηλαδή επιβεβαιωθήκαμε και με τον Μοντ Πελεράν όπου επιλέξαμε να μην συνταξιδέψουμε σε αυτό το επικίνδυνο ταξίδι για τον Ελληνισμό.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ