Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία του Προέδρου του ΕΛΑΜ και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου, προεκλογική συγκέντρωση στο χωριό Λιμνάτη, της Επαρχίας Λεμεσού. Αρχικά η συναγωνίστρια Μαρία Ευαγγέλου ανέγνωσε το βιογραφικό του Προέδρου του κινήματος.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Επαρχιακός Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Στέλιος Νεάρχου, ο οποίος εξήγησε στον κόσμο ότι το ΕΛΑΜ δεν μένει σε προεκλογικές υποσχέσεις για να εκμαιεύσει ψήφους, αλλά όσα προτείνει τώρα στην προεκλογική περίοδο, τα έχει ήδη κάνει πράξη, καταθέτοντας δεκάδες  τροπολογίες και προτάσεις νόμου στην βουλή, προς όφελος της κοινωνίας.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου, ο οποίος μίλησε για την σημασία που έχει για το ΕΛΑΜ η ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών, όπως επίσης και για τις θέσεις του ΕΛΑΜ που αφορούν ευρύτερα προβλήματα της κοινωνίας, της οικονομίας και του Κυπριακού. Κλείνοντας τόνισε ότι στις 28 Ιανουαρίου, ψηφίζοντας ΕΛΑΜ, γυρνάνε την πλάτη τους στο πολιτικό κατεστημένο και στις κάλπικες υποσχέσεις, επιλέγοντας τον δρόμο της αρετής που θα οδηγήσει σε μια Κύπρο εθνικά κυρίαρχη και κοινωνικά δίκαιη.

Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος του κ. Χρίστου με τους κατοίκους του Λιμνάτη, οι οποίοι διατύπωσαν κάποιες απορίες και προβληματισμούς που έχουν, όμως με το πέρας της συγκέντρωσης εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για τα όσα άκουσαν και την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Χρίστου Χρίστου.