Δύσκολοι καιροί για τους Εθνικιστές σε όλη την Ευρωπαική Ήπειρο. Φιμώσεις, διώξεις, φυλακίσεις, περιορισμοί και όλα αυτά χωρίς κανένα λόγο, εκτός φυσικά, εάν η Αλήθεια και η διάδωση αυτής αποτελεί για κάποιους «Δημοκράτες» όντως σοβαρός λόγος για όσα προαναφέρθησαν.

Οι Εθνικιστές του σήμερα, έχουν να αντιμετωπίσουν το κτήνος της Παγκοσμιοποίησης, βγαλμένο από τη συναίνεση του Μαρξισμού με τον «αιώνιο του εχθρό» Καπιταλισμό. Κι αυτό ισχύει σε ολόκληρη την Ευρωπαική επικρατεία. Παρόλα αυτά, είναι φυσικό και προφανές πως ο Αγώνας κάθε Εθνικιστή διαφοροποιείται ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του Έθνους του ή ακόμη και την ιδιαίτερη Πατρίδα για την οποία παλεύει να σώσει. Μάλιστα αυτές οι ιδιαιτερότητες βρίσκονται και μεταξύ της Κύπρου και της Μητροπολιτικής Ελλάδος. Ίσως κανένας άλλος Πατριώτης στον κόσμο να μήν μπορεί, ή τουλάχιστον να μην καταφέρνει να νιώσει όπως ο Έλληνας της Κύπρου όταν βλέπει τη Σημαία της Ντροπής στον Πενταδάκτυλο. Επίσης, λίγοι μπορούν  να κατανοήσουν πως αισθάνεται κάποιος, όχι όταν κινδυνεύει να γίνει μειονότητα στην ίδια του την χώρα, αλλά όταν ήδη είναι μειονότητα στην ίδια του την πατρίδα, ίσως όχι Νομικά αλλα ουσιαστικά. Παρόλ’ αυτά σαν Έλληνες Εθνικιστές της Κύπρου, συγκεκριμένα, έχουμε ένα θετικό μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση: Το Πλεονέκτημα της κλειστής κοινωνίας.

Σύμφωνα με τους πνευματικά διεστραμμένους «προοδευτικούς», μια κλειστή κοινωνία έχει το δήθεν μειονέκτημα να «μένει πίσω» και να μήν συμβαδίζει σε ικανοποιητικό βαθμό, για εκείνους, βαθμό στα μονοπάτια της Παγκοσμιοποίησης και της Αμερικανοποίησης των Δυτικών Κοινωνιών. Για τους Εθνικιστές, όμως, αυτό αποτελεί ευλογία, καθώς οι περισσότεροι πολίτες σε τέτοιες κοινωνίες θεωρούν φυσιολογικές, τις όσες Αξίες εθεωρούνταν φυσιολογικές απ’ όλη τη Δύση πριν 40 ή 50 χρόνια. Ακόμη κι αν ο λαός μας είναι αποχαυνωμένος και αδυνατεί να σκεπτεί για τον εαυτό του και για το καλό της Πατρίδας του, εντούτοις η «οπισθοδρομική» νοοτροπία του, αυτομάτως τον ωθεί να φέρεται σαν Εθνικόφρωνας, ακόμη κι αν ο ίδιος δεν το αντιλαμβάνεται ή ακόμη κι αν το αρνείται και το θεωρεί αποκρουστικό το να είσαι Εθνικιστής.

Επιπλέον η παραδοσιακή, σχετικά, κοινωνία της Κύπρου έχει και θετικό, κατ εμάς, αντίκτυπο στην Παιδεία μας. Εάν κάποιος παρακολουθεί την επικαιρότητα στην Μητέρα Ελλάδα, τότε σαφώς θα γνωρίζει ότι η κωμική παρούσα Κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε μέσο να προωθήσει την διδασκαλία του Ισλάμ ή να διδάσκει στα ελληνόπουλα πως το Φύλο είναι ένα  «κοινωνικό κατασκεύασμα». Το αποκορύφωμα όμως είναι αυτό που συμβαίνει στα ελλαδικά πανεπιστήμια. Οι «προοδευτικοί», «δημοκράτες», μαλθακοί και δεύτερης Κατηγορίας Άνδρες (Beta-male cuckolds), γνωστοί ως «Αντίφα», έχουν κάνει κατάληψη τα πανεπιστήμια της Ελλάδος και ιδιαίτερα εκεί όπου φημίζονται για τις θεωρητικής κατεύθυνσης σπουδές τους. Οι εθνικόφρονες φοιτητές κινδυνεύουν εάν εκφραστούν , όχι μόνο ως προς την σωματική τους ακαιρεότητα από τους γελοίους «αντισυστημικούς» φοιτητές, αλλά και από τους κατα λάθος καθηγητές οι οποίοι θα τους βοηθήσουν προφανώς, να μην πάρουν ποτέ πτυχίο. Αυτό το έγκλημα ενάντια στην Ελευθερία της έκφρασης θα ήταν, προφανώς, πιο δύσκολο να λάβει έδαφος στη Νήσο μας, στα δημόσια μας πανεπιστήμια, χωρίς να σημαίνει ότι δεν άρχισε να συμβαίνει, αλλά σαφώς με πολύ αργούς ρυθμούς και γενικώς με αποτυχία σε πολλές περιπτώσεις και στην Κύπρο.

Εννοείται πως τα παραπάνω αποτελούν σε ένα βαθμό γενικόλογα, αλλά με κάποια παρατηρητικότητα βγαίνουν αληθινά στα μάτια πολλών. Δεν παύει στην ιδιαίτερη μας Πατρίδα να αντιμετωπίζουμε προβλήματα που απουσιάζουν τόσο από την Κυρίως Ελλάδα αλλά και από την Ευρώπη. Για κάποια ζητήματα οφείλουμε να είμαστε ευγνώμονες που γεννηθήκαμε και ζούμε εδώ.

Τηλέμαχος Τηλεμάχου
Μέτωπο Νεολαίας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)