Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου την Τρίτη 14/11 ήταν στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα, με θέμα συζήτησης το αντιδημοκρατικό ψήφισμα του ΑΚΕΛ, που δήθεν καταδικάζει την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρθηκε, η ευαισθησία ορισμένων είναι πολύ επιλεκτική, καθώς ξεχνώντας τα εγκλήματα των ιδεολογικών τους προγόνων, επιχειρούν να ταυτίσουν τον ναζισμό, τον φασισμό και τον ρατσισμό με τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Χρίστου, με το εν λόγω ψήφισμα βάζουν στο ίδιο καλάθι τον Μουσολίνι με τον Παλληκαρίδη και την σβάστικα με την ελληνική σημαία.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ για άλλη μια φορά τόνισε πως στην Κύπρο έχουν γίνει πολλά εγκλήματα, όχι όμως από την Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρει το ψήφισμα του ΑΚΕΛ.

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση της Δημοσιογράφου, ο κ. Χρίστου τόνισε ότι το ΕΛΑΜ δεν παίρνει οδηγίες από κανένα, σε αντίθεση με το ΑΚΕΛ και τον ΔΗΣΥ που λαμβάνουν κατευθείαν εντολές από το «Προεδρικό Μέγαρο» των κατεχομένων, όπως έγινε στην περίπτωση του Ενωτικού Δημοψηφίσματος.